Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 268

Wątek: 9 listopad 2008 Wawa

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Gmosek-na głównej stronie masz dział "przedstaw sie".załóż nowy wątek,napisz skąd jesteś jaki masz wózek i po sprawie ;)

Sylwek ma racje,trzeba już coś pomyśleć żeby nie było później tak że całe popołudnie będziemy szukać miejsca żeby zjeść.Szkoda że tak wcześnie się ciemno robi :/

Mam pytanie, może nie na miejscu, może coś przeoczyłem, ale o której planowane jest rozpoczęcie spotkania??

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Gmosek - najsampierw napisz kilka zdań o sobie w dziale "przedstaw się", następnie zatankuj porządnie becie i 9.11. o godz. 12:00 na Cargo. To byłaby prawidłowa procedura (zgoda z regulaminem, który już napewno przeczytałeś) . Jak zrobisz to w odwrotnej kolejności nikt Ci głowy nie urwie.
    Bądź jednak pewien jednego; jak się nie przedstawisz to nikt na forum nie będzie z tobą dyskutował, odpowiadał na pytania ani doradzał :)
    Gra muzyka

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    W samo południe ;) 12.00 ...

Rany, co za tempo!! Dzięki za info !! :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak...
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    1. 7ka
    .....
    28. Michu
    29. okero 50%
    30.robert_beer
    31. ewelina (45%):)

a właśnie mam pytanie ;) Jedzie może ktoś od strony Radomia??nigdy nie byłem na tym Cargo i nie wiem jak tam jechać :razz: czy to jest na samym końcu ulicy wirazowej?
    A kto nam zepchnął Naszą forumowiczkę na ostatnią pozycję? Łobuzy ;)

wiem że jestem nowa i jestem kobietą ale żeby odrazu ,mnie spychać na ostatrbie miejsce :(
    na szczęście mam już obrońce na forum :D

Vip Vip
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez sylwek7
    Miesny - masz jakis konkretny pomysl na zarcie poza miastem? To dobry w/g mnie pomysl. Trzeba sie okreslic.
    zaraz sie tym zajme, zlecilem juz to moim ludziom ;D ;D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Słuchajcie, pewnie że możemy zjeść za miastem, ale chodzi przecież o to, żeby za dużo nie jeżdzić...Wszyscy pamiętamy jak wyglądało to w marcu.Dlatego zaproponowałem coś bliżej, żebyśmy się znowu nie musieli szukać po mieście jak ostatnio przy podobnej liczbie samochodów... ;)
    Jeśli chodzi o hotel, to rzut beretem przy placu Zawiszy jest Kyriad Prestige i pokój ze śniadaniem kosztuje tam o ile dobrze pamietam ok 140 zł.

Do jutra bedzie odpowiedz co i jak z restauracja pod miastem.
    Nie neguje ale chyba sa jeszcze w tym miescie knajpy oprocz Jeff`s? Kiedys zalozlem taki temat i jaki odzew? Niewielki.
    Poczekajmy do jutra. Cierpliwosci

O przejazd przez miasto sie nie martw Slowik - wiecej wiary w siebie i kolegow! Czlowiek uczy sie na bledech :hah:

Vip Vip Awatar co arti
    BMW
    750 il
    koledzy uważam że fajnie by było sie pokazać taką ekipą na mieście :) .a co do pizzy to nie każdy lubi :P
    B-ędziesz M-iał W-szystkie

Uprawnienia umieszczania postów