Strona 19 z 27 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 268

Wątek: 9 listopad 2008 Wawa

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    Panowie, Panowie, sprawa jest bardzo prosta, tylko yrzeba iść najprostszą drogą. Są 2 najważniejsze elementy- 1. Ilość miejsc parkingowych na 30-35 samochodów, 2. - Duża knajpa żeby napaść 50-70 osób. Jest takie wyjście, żeby jechać do dużego centrum typu Arkadia, Galeria Mokotów. Ew. promenada, tam jest zawsze wolne miejsce. Co Wy na to??? Jest i KFC i inne knajpy :D

Banned
    BMW
    e4444
    Bardzo [shadow=red:1e6d0cc0a3]fajnie[/shadow:1e6d0cc0a3]. Ja mam 260 km do Wawki, oczywiście z miejsca zamieszkania i nie zaglądam na forum co pare godzin i musze stwierdzić że troszke jest dezorganizacji. Co chwilę ktoś rzuca nową miejscówkę. Nastawiłem sie na to Cargo i wchodząc dzisiaj nie jestem pewien czy na 5 min przed spotem nie ulegnie zmiany miejsce spotkania. Czy jest coś pewnego??? w kwestii jedzenia też jestem za tym aby nie odrywac sie ze spotu tylko --- NIECH NAM DOWOŻĄ jedzenie albo można wyskoczyć w kilka osób po prowiant i też dowieźć. Wiem że jestem ignorowany na tym forum z powodu iż nie jestem niczyim waflem ale może ktoś to chociaż weźmie pod uwage. Pozdrawiam

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Tu raczej waflowanie nie ma miejsca ....

Każdy ma prawo głosu ... i zostanie wysłuchany .... (w ramach zdrowego rozsądku )

A co do miejscówki to nie uległa zmianie 09.11 Cargo - Wirażowa 35 godzina 12.00 .......

Wiec obiecana relacja.

Miesny z Czarkiem730 wywachali zajazd niedaleko od Janek i pojechalismy.
    Bylismy tam o 22:00 i...??
    Mily akcent. Pelna kultura, pytania co i jak.
    Rozmawialismy z kierownikiem (wlascicielem?)
    Przedstawilem sprawe jasno. Bedzie 35 aut, czyli pewnie z 40-50 osob i co on na to?
    Najwazniejsze - parking jest zapewniony, a z tym jest przewaznie problem.

Jesli sie zdecydujemy (czas nagli) to gosc zapewnia nam osobna sale z obsluga (nie czekamy na kelnera ;)), muzyka i przykladowe menu:
    - zupa do wyboru
    - rumsztyk z poledwicy z surowkami plus ziemniaczki
    - ciastko (chyba szarlotka jak pamietam) plus kawa/herbata

To ma byc za cene okolo 50 pln na twarz, ale trzeba sie okreslic.

Nie wspomne o tym ze jest sporo fajnych plenerow do zdjec (Wojtek, Anatol :] ).

Jasne ze ktos powie daleko.
    Ja mam z domu duuuuzo dalej a na pewno bede tam jezdzil z rodzina. Fajne miejsce - w niedziele jest nawet klown ;) , ale to dla dzieci.

Drogo?
    Jak pamietam za niewielkiego steka w Jeff`s zaplacilem 50 PLN i nie bylem zadowolony i nie tylko ja. To sprawa otwarta i nie dyskusujmy o tym

i sprawa najwazniejsza.
    Porobilem kilka fotek, ale w nocy i srednie sa. Na stronie www.oycowizna.pl zobaczycie jak to wyglada i nie sa to przebarwione zdjecia.

Tyle z mojej strony.
    Sadze ze teraz jest kwestia co forumowicze na to.
    Jesli idzie o rezerwacje (i koszty) to moge to przyjac na klate, ale konieczne sa szybkie i zdecydowane ruchy.
    To ze Wroclaw (pozdrawiam :) ) nie spieszy sie z propozycjami szamki dla Anatola to nie oznacza ze u nas ma byc tak samo. Zrobmy krok na przod! Michu z wrocka ma chyba najdalej, a pozniej niech zaluja Ci co nie dali rady!
    Zlot oficjalny na pewno bedzie lepszy :P
    Czekam na odzew bo chyba lepiej po kilku godzinach stania na Cargo udac sie gdzies w przytulne miesjce.
    Noclegi sa od reki ale bardzo drogo. 250 PLN za pokoj 2 osobowy wiec raczej odpada. Szkoda kasy!
    Slowik cos mowil ze ma taniej w okolicach placu zawiszy

Cytat Zamieszczone przez mandrax1
    Wiem że jestem ignorowany na tym forum z powodu iż nie jestem niczyim waflem... Pozdrawiam
    Eee kolego i tu sie nie zgodze. Masz takie samo prawo glosu jak inni i na pewno Twoje zdanie sie liczy

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    jestem ZA :D skoro mówisz że jest spoko.może przeżyje te 50zl :hah: i tak muszę wlać za co najmniej 250zl więc jak będzie mnie kosztował wyjazd 100zl więcej to płakał nie będę ;)

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    To takie całkiem nie dawno otwarte przy drodze Piaseczno-Magdalenka ?
    Gra muzyka

Cytat Zamieszczone przez wojtekd
    To takie całkiem nie dawno otwarte przy drodze Piaseczno-Magdalenka ?
    Dokładnie Wojtku ;)
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Ale bałagan tego sie obawiałem :D :P

Gratuluje chłopakom ostatecznej rozmowy i załatwienie lokum na autka ;D :)
    Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    A co z ludźmi z wrocławia ?? Ktoś się pofatyguje czy macie za daleko :>

Uprawnienia umieszczania postów