Dziękuję za uznanie ;)Zamieszczone przez ewelina1128
Dziękuję za uznanie ;)Zamieszczone przez ewelina1128
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Następne spotkanie będzie na parkingu pod Realem. :what: Będzie dużo miejsca i blisko na piechotę do Magdzionalda ;D
A tak na marginesie jeżdżenie po mieście też wcale mi się nie widzi. :(
Gra muzyka
Panowie! W tej uliczce pod Jeff'sem NIE ZAPARKUJECIE W TYLE SAMOCHODÓW!!!
Tego jestem praktycznie pewien. Wielokrotnie parkowałem tam JEDNYM samochodem - i zawsze znalezienie miejscówki było b. trudne.
Uliczka jest wprawdzie długa, ale na Polach jest ileś tam pubów i jest to jedne z nielicznych miejsc gdzie można zaparkować.
No chyba że z powodu "długiego weekendu" będą nadzwyczajne pustki w tą niedzielę. Ale osobiście myślę że to ryzykowne założenie.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
no to może każdy zje jak będzie wracał do domu i juz...dużo osób jest z wa-wy lub z okolic.a reszta moze zatrzymać sie gdzie bedzie tylko chciała.jak ktoś zje przed wyjściem z domu to np do 18 wytrzyma bez problemu...no nie wiem jak chcecie,lub zamówi sobie pizze na cargo...
Popieram, spotkajmy się, oblookajmy nasze ulubione zabawki, pogadajmy, zróbmy jakieś fajne fotki, a jak kto zgłodnieje, to wie, jak sobie poradzić. Ilość aut przynajmniej teraz wydaje się być na tyle duża, że nie ma sensu spinać się na jakiś lokal. Tak myślę....Zamieszczone przez radoshb
Czyli ze co?
Sa jakies dziwne pomysly, wiec nie wiem czy rozmawiac z gosciem o knajpie. Jeszcze nie widzialem tak glupiego pomyslu zeby sie odlaczac grupkami na jedzenie a reszta stoi i czeka. Przepraszam jesli kogos urazilem, ale pomysl jest glupi.
I ja daleko nie mam, ale czy Neuf, Dzuda i inni co beda lecieli taki kawal beda zadowoleni? Ja bym nie byl.
W takim razie przepraszam ze usiluje cos zalatwic - decyzji jeszcze nie ma (prosilem o cierpliwosc), a juz pomysl dementujecie...
Dzis poznym wieczorem napisze co zalatwilesmy z Czarkiem i Miesnym - pozniej robcie co chcecie
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Poczekajmy na sylwka odpowiedź, ale po głębszych przemyśleniach zgadzam się po częsci z Radoshem :) W sumie to ma być spotkanie też z naszymi samochodami więc jeśli przy nich zostaniemy to na pewno znajdzie się wiele zajęć, setki pytań i odpowiedzi, oględziny itp :) Faktycznie mogą być problemy z zalogowaniem sie w tyle osób bez pewnej rezerwacji. Akcję siedzenia przy stole możemy zrobić na zlocie z noclegiem :)
Jeśli Sylwek potwiedzi tą miejscówkę to myślę ze warto się zastanowić :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Sylwek bez nerwów.No ten pomysł z odłączaniem też mi się nie widzi.Jak by to był spot tygodniowy to ok no ale jak tu mamy pare h to lepiej porozmawiać niż się oddzielać i jeździć na szame.
Jak coś załatwicie to super jak nie to ok,z głodu nie umrzemy.Ja się dostosuje do każdych warunków chodź coś ciepłego przez cały dzień to bym zjadł ;)
Panowie tylko spokój nas uratuje ....
Przypominam ,że jest to zwykły spot lokalny na którym spotykamy się aby pobagć o furach ....
Tu się narazie zrobił OT na temat żarcia .... rozumiem trzeba o tym pomysleć nie neguje ....
Jak ja się pojawiałem we Wrocku to nikt specjalnie nie prowadził mnie na szame.....
Niech to będzie "w planie",a nie robi się z tego główny punkt programu bo zjeść można zawsze i wszędzie .....
Przy tej ilości ludzi trzeba wprowadzić jakąś alternatywe ..... Bo raczej jak widze z wypowiedzi może się zrobić gorąco na forum ... a niechciałbym tego ;)
Pamiętajmy każdemu nie dogodzimy .....
Głowa do góry ....
Anatol ;D