ok to zamawiam mam nadzieję że komputer jak i sterowanie z kierownicy będzie działać :)
ok to zamawiam mam nadzieję że komputer jak i sterowanie z kierownicy będzie działać :)
Oby, z mojego doświadczenia - zawsze trzeba coś rzeźbić :)
Zdawaj relację po zamontowaniu bo sam noszę się z zakupem podobnego sprzętu.
spoko będzie foto relacja :)
bartolo jako ze masz naviheaven, ja posiadam co prawda chinszczyzne CANVA czy cos takiego ale to jest na Win CE chyba 5, nie wiem jak na to navi wgrac, bo wgrywam na karte a i tak nie działa? :/
robiles to moze sam ?
system sie jakos odblokowuje czy cos, bo np. u ojca w navi 7" moglem normalnie w pulpit wejsc a tu nie moge
Musisz w głównym katalogu utworzyć plik (tak jak tu piszę, duże litery):
CANVA.INF
I jego zawartość:
\SDMMC\Automapa Eu\wceAm.exe
Zapisujesz, i automapa śmiga jak lalunia. Navigeaven to to samo co canva własnie.
nie trzeba żadnej dodatkowej ramki, choć z montażem jest trudno w szczególności jak jest klimatronic, mam to już jakiś czas i działa fajnie, do sterowania z kiery musi być dodatkowy moduł, antena zewnętrzna do GPS. Komputer jeżeli ta wersja posiada to i tak tylko odczyt nie ma funkcji kasowania np spalania ustawiania zegarka itp, ja rozwiązałem to przez wyrzucenie kubków i przeniesienie mida w to miejsce i mam wsio :)
![]()
kolego co to za panel do nawiewów!? i przycisk asc (w e38 dsc) oraz otwieranie klapy ?
lockbud nie obraz sie ale wg mnie wyglada to jak pol dupy za krzaka to co pokazal bartolo z tym otwieranym monitorkiem o wieele lepsze
i jeszcze ten mid w kubkach jak tede :|
no ale kazdy robi jak mu pasuje :D
bartolo no robilem tak i nei dziala ehh
komputera pokładowego chyba to nie ma, kiedyś właśnie dynavin reklamował komp pokładowy ale w swoich droższych modelach no i będziesz musiał trochę ciąć by to weszło w miejsce seryjnej jednostki, jak masz klimę