Widze ze wszyscy sa na tym samym etapie,dajcie znac jak bedziecie cos modzic chetnie podjade jesli czas pozwoli.Bartolo w Twoim e38 jest wystarczająco duzo miejsca za grodzią a przed butlą na skrzynie?U mnie w e32 po wycieciu otworu na narty okazalo sie ze i nawet Helix Esprit 8w nie wejdzie w skrzyni.
Tymczasowo jezdzi ze mna tuba JBL gt-1200 za fotelem pasazera i daje rade(miejsca zajmuje co nie miara jednak jestem wyznawcą seryjnego wygladu i nieseryjnego brzmienia wiec skrzynia wlasnej budowy poleci w bagaj ale dopiero po zmianie butli na taka w koło bo na obecnym etapie nie idzie inaczej tego zmontować.
I zakłócenia mam straszliwe po podpieciu drugiego wzmacniacza(blaupunkt gta 460)w przednich gwizdkach.Na razie walcze z tym filtrami ale porażka (jeden przy radiu na +,drugi przed wzmacniaczami na +,filtr pętli masy na sygnale przed wzmacniaczami w bagaju)i lipa.Zostaly mi tylko chyba juz magnesy ferrytowe.Najciekawsze jest to ze nawet zanim wlącze silnik pisk pojawia sie w tweeterach przy wylaczonym radiu(a wlaczonym wzmacniaczu)a po wlaczeniu radia przycicha sporo,ale wraca po uruchomieniu silnika.Ale najlepiej posluchac na zywo:D

Odpowiedz z cytatem