Szukam kogoś, kto jeździ w moje strony dostawczym lub ciężarowym i za opłatą przywiózłby mi skuter z Miejscowości Pieńsk (niedaleko Zgorzelca)
Pozdrawiam.
Szukam kogoś, kto jeździ w moje strony dostawczym lub ciężarowym i za opłatą przywiózłby mi skuter z Miejscowości Pieńsk (niedaleko Zgorzelca)
Pozdrawiam.
Jaki skuter? Wodny? Drogowy? 50cm3 czy 500cm3?
Skuter elektryczny ;-) Odpowiednik 50-tki, poniżej 200 kg.
Bardziej chodzi o kogoś, kto przy okazji zabrałby mi ten towar. Tak, to mogę sam po niego pojechać i wyjdzie mi w cenie paliwa ;-)
Naprawdę nikt nie jedzie w moją stronę ? Już ponad tydzień czekam na jego dostawę, a sprzedawca nie ma czym wysłać... :-(
Ja mogę pojechać, za 1.10zł za km, ale napewno podziękujesz bo będzie to nieopłacalne :) popytam wśród znajomych! ;)
Skuterek chyba już jedzie. Sprzedawca dał właśnie przez giełdę transportową, o ile nie ściemnia.
Ksywka chytrusek bardziej z przekory. Tak naprawdę nie jestem taki chytry ;-)
Dlatego się śmieję, i w dodatku masz ksywkę chytrusek :D mój kolega był ostatnio w rejonie Lublina busem, zapytam czy to był jednorazowy strzał czy szykuje się coś jeszcze. Patrzyłeś może na jakieś giełdy/ogłoszenia transportowe?
Ogarnij sobie jakiegoś laweciarza z Twoich okolic, który jeździ po auta do DE. Skuter nie jest duży i nawet jak będzie miał full to jakoś go upchnie.
Odpowiednik 50cm3 to waga nie więcej jak 100kg. No ale to elektryczny więc może być różnie. Kiedyś korzystałem z usługi firmy CAT koszt około 500zł za transport