witam jak w temacie po pod³aczeniu komputera (smartbox) dziej± siê rózne cuda komputer pokazuje np: obroty od 2-4 ty¶ a na liczniku s± w okolicach 1 tys poza tym b³±d jakiego¶ czujnika prêdko¶ci przek³amuje tez temperatury wody oraz powietrza co¶ jest nie tak facet co¶ tam porobi³ i powiedzia³ ¿e wszystko wgra³ na nowo mam posmigaæ z 2 tygodnie i do niego podjechaæ jak dalej bedzie ¶wirowaæ co robiæ ??? a czuje ¿e bêdzie bo auto od jakiego¶ czasu dziwnie ¶miga raz ma kopa a raz zamula bujam siê z tym problemem juz kilka miesiêcy i lipa nikt nie mo¿e mi pomóc dodam jeszcze ¿e skrzynia czysta po remoncie i na kompie zero b³êdu
co robiæ ???
kupiæ uzywany sterownik dme ale co dalej wymiana proawdo podobnie nic nie da tak twierdzi magik od smartboxa ¿e trzeba co¶ tam pozamieniaæ softy itd :( auto na zimnym ma nie samowitego kopa po¶migam chwile i robi siê mó³ a czasami idzie ³adnie kick down dzia³a tez w kratke raz siê zbiera a raz nie jakies sugestie ???

Wczoraj dowiedzia³em siê ¿e mam uszkodzony przekaznik pompy paliwa czy on mo¿e powodowaæ taki efekt ???