A Ja niestety nie !!! pracuje do 14-tej .
A Ja niestety nie !!! pracuje do 14-tej .
Jak już było ustalone na 15 to niech tak zostanie a kto ma życzenie być wcześniej to niech sobie przyjedzie.Wiekszośc jest już tak ustawiona.Jedno jest pewne spotykamy się po Ikea
Jak ma przez to kilka osób nie przyjechać to zostańmy może przy tej 15? Do 16 będziemy mieli godzinkę na oglądanie :)
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
a pod ikea lampy też dobrze świecą...
Jak chcecie to ja tam moge siedzieć pod Ikeą od 11. Na 9 jestem umówiony na myjni, akurat zejdzie z godzinkę na mycie i godzinkę na dojazd + hot dog na jakimś BP po drodze :) Ale tak poważnie, jeśli są chętni na wcześniejsze spotkanie, dzienne sesje zdjęciowe etc. to możemy zrobić tak, że umówimy się np o 13-13:30, ale będziemy tam siedzieć na żwirku do powiedzmy 16 aż wszyscy się zjadą i wtedy całą ekipą ruszymy na Zielonki.
No ja wczesniej nie dam rady sie zjawic.
A i kilku znajomych których zachęciłem do przyjazdu będzie na 15., wczesniej maja zaplanowaną sobote i nie zamierzam już im mieszać, by sie który nie rozmyślił.
Od dawna jest nakręcona godz. 15:00, więc niech juz sie nie zmienia, a jak ktoś ma ochote, to może sobie siedzieć na żwirku od rana ;D albo zrobic zakupy w Ikea/Makro (hehe)
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Dokładnie. Nie ma co zmieniać bo większośc ludzi ma już plany na pierwszą część dnia. Ja akurat mam wolne, więc gdyby zebrało sie kilka osób to można się umówić w mniejszym gronie tak z godzinkę wcześniej. Ja i tak pewnie pojawię się tam o 14:30 bo się będę nudził w domu to wyruszę wcześniej.
Ja potwierdzam moją obecność na spocie w sobotę :)
A to w sobote a nie niedziele????? Choolera!