no Miruś trzymam kciuki ;) mam nadzieje ze dasz rade no w koncu Ty bys nie dal rady :D jak tylko bedziesz cos wiedzial to dzwon obgadamy co i jak
no Miruś trzymam kciuki ;) mam nadzieje ze dasz rade no w koncu Ty bys nie dal rady :D jak tylko bedziesz cos wiedzial to dzwon obgadamy co i jak
PANOWIE I PANIE jako ze 08.11.08 coraz blizej chcialbym abysmy stworzyli liste kto ile i dlaczego bedzie na spociku ?? proponuje wpisywanie sie na liste i ostateczne ustalenie miejsca spotu jako ze jak sledze temat mialo byc nas kilkanasie autek apeluje do organizatora/ow o przemyslane miejsce latwe w dojezdzie itd nie musze was pouczac heheh
oto lista
1 ADASIO
kto dalej???
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
1.Adasio
2.Aldik (z "żoną")
3.
I oby godzina bez zmian :D:) Dłuuugo sypiam :) - wiec jest szansa ze zdarze i nie zaśpie :DZamieszczone przez Olo
No i niestety drogi Adamie robi nam się mały bałagan,Zamieszczone przez ADASIO
bo taka lista już była, a Ciebie to nawet dopisałem na poz.6.
Zrobiłem to po kolejności wpisów, siebie dając na końcu, po mnie dopisali sie tomcad i Jay,1. ŁukaszS
2. Wiktor
3. Olo
4. MajcinekA1
5. Elvis
6. Adasio
7. marek-ogi
8. Hubertus7er
9. tomcad
10. Jey
ale potem następni koledzy nie umieli już z tego korzystać :razz:
Więc po co bałaganić nowymi wpisami ??
A i tak spoza czynnych działaczy w tym temacie i ogólnie spoza forum 7er kilka znajomych osób bezpośrednio mi deklarowało gotowość przybycia na zlocik,
więc optymistycznie liczę na to że będzie grubo ponad 20 beemek![]()
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Moja obecność bez zmian :D
No oczywiście:Zamieszczone przez Aldik
miejsce: "żwirek" obok Ikea - jak poprzednio, a potem zobaczymy
czas: godz. 15:00 (+/-)
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
dla osób jadących z południa ponownie proponuję spot przed spotem: o 14 na BP przy zakopiańskiej (na przeciwko Carrefoura) co by się przyjemniej jechało pod Ikeę w kilka 7![]()
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
co to jest ten "żwirek"? :P żebym się nie zgubił, mam blisko do zielonek ale nie odmówie Sobie defilady :)
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
no Wiktor oczywiscie ja jak ostatnio mykam z Toba przez miasto zobaczymy :) zobaczymy kto jeszcze do nas dolaczy :DZamieszczone przez Wiktor