PANOWIE SLAZAKI jesli ktos sie wybiera a nie wie co i jak sluze pomoca pisac na pw to podam nr tel i dogadamy sie
PANOWIE SLAZAKI jesli ktos sie wybiera a nie wie co i jak sluze pomoca pisac na pw to podam nr tel i dogadamy sie
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
no ja mysle Adamie ze przyjedziesz z jakas niemala obstawa:D oczywiscie zapraszamy kolegow ze slaska jak i z innych rejonow naszego kraju do miasta pod Wawelem na swietna zabawe. Napewno nie znajdzie sie osoba ktora by sie nudzila, zreszta uczesnicy poprzedniego spotu chyba moga to potwierdzic ;)
JA POTWIERDZAM :D
Ja niestety bede musial przyjechac na zimowych kolach:(:(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
godzine temu przez remonty drogi skrzywilem felge tak ze ledwo do domu dojechalem.
Only 7er
Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D
a moglbym wpasc i ja na momencik? ;)
chetnie bym poogladal wasze 7 :)
mieszkam niedaleko konkretniej przy opolskiej obok tego skrzyzowania :) wiec mam rzut kamieniem :)
jasne wpadaj jak masz chec nikogo nie wyrzucamy zapraszamy serdecznie wszystkich
Zgłaszam się na zlot, szczególnie że do Zielonek mam 600m :)
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
No a mój przyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytani :(
.....w czwartek -najdalej w piątek będę już wiedział jak spędzę sobotę.. czy z Wami czy kur,,, w domu :razz:
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
No fajnie że ktoś nowy się dopisuje (po moim zaproszeniu ;D ), a i jest kilka osób które póki co zgłaszają obecność bez deklaracji pisemnej na forum.
Ejże Mirek, co z tobą? Jeśli chodzi o auto to przyjedź tym "czerwonym byle co" do mnie, co ostatnio byłeś, i Cie wezmę na pasażera :)
z tego co mi wiadomo to i tak będzie pare osób na doczepkę, więc się nie wykruszaj jeśli Ci auto musi stać w garażu lub u mechanika
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Ejże Mirek, co z tobą? Jeśli chodzi o auto to przyjedź tym "czerwonym byle co" do mnie, co ostatnio byłeś, i Cie wezmę na pasażera :)
z tego co mi wiadomo to i tak będzie pare osób na doczepkę, więc się nie wykruszaj jeśli Ci auto musi stać w garażu lub u mechanika[/quote]
Dzięki Huberto ale tymi "czerwonymi" taczkami nie mam zamiaru nigdzie jechać jak nie muszę bo to udręka a nie jazda.Jak mam być na spociku to tylko "wdową" albo wogule :)
zobaczymy-wszystko zależy od wyplaty hihi...
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D