czy ktoś ma namiary na regeneracje przekładni najlepiej z wrocławia lub okolic. jak bedzie potrzeba to dalej też.
czy ktoś ma namiary na regeneracje przekładni najlepiej z wrocławia lub okolic. jak bedzie potrzeba to dalej też.
http://www.autoserwiszuku.pl/
Polecam
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Tak w Prosiaku mi ciekło. Zrobili, zregeneroawli i działa.
Dali gwarancję na wykonaną usługę.
Możesz całe auto podwieźć lub sama przekładnię.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
właśnie tylko ciekło a ja mam do wiekszej regeneracji.
Domel, udało Ci się coś znaleźć we Wrocku lub okolicach ?
Moja przekładnia coraz bardziej puka. Będę musiał coś z nią zrobić.
gadałem z gościem w Szewcach wylot na Oborniki. Zajmuje się też regeneracją i w e65 nie do dostania jest ta część z zębami a jakieś napawania i dorabianie zębów ponoć sie da zrobić żeby dobrze na dłużej było. Kupiłem u niego przekładnie całą po sprawdzeniu używaną. Rozbiera i weryfikuje w jakim używki są stanie.
czy w tych modelach zdazaja sie wycieki z magla? Ubywa mi plynu ze wspomagania, kapie centralnie na srodku zaraz jak jest przod silnika. Czy tam przypadkiem nie znajduje sie magiel? Po niedzieli tam oblukam dokladnie
A masz Dynamic Drive? Może jeszcze kapać ze stabilizatora DD. On jest pod przodem silnika.
Jaro5, w jaki sposób można kasować luz w przekładni w E66?
U mnie jest taka sytuacja, że jak przytrzymam do góry lewą stronę listwy, to przy lekkich ruchach kierownicą słychać pukanie od strony przekładni.