Siema,tylko nie zrób z nią to co z e30:D
Siema,tylko nie zrób z nią to co z e30:D
dzięki za miłe przyjęcie ;)
No way, tego już nie kupiłem do wygłupów, lecz do dostojnego toczenia się :D Dlatego też jest M30B30, a nie V'ka, oraz automat. Początkowo, w trakcie poszukiwań planowałem kupić tańszą E32, by pobawić się kilka miesięcy jednocześnie szukając auta za około 25-30tyś, jednak E32 urzekła mnie tak, że nieco zwiększyłem budżet i postanowiłem kupić coś odpowiedno wyposażonego, co doprowadzę do jak najlepszego stanu i będę użytkował długie lata. Nie potrzebuję auta rocznikowo młodego.
Zresztą, zaniemówiłem po pierwszej przejażdżce na polskich drogach 24 letnią E32 w średnim stanie - zero stuków, skrzypienia materiałów deski rozdzielczej - tylko cichy równy pomruk rzędówki i przepływanie nad nierównościami drogi...
Alfa 156 którą miałem, choć rocznikowo przepaść a i wyposażona była dobrze pod względem elektronicznie-skórzanym, nie umywa się do jakości którą oferuje E32. Fakt - Alfa ma swój unikalny, dynamiczny, zwarty i 'kobiecy' charakter - wciąż, jak mówiłem, jestem aktywnym fanem również i włoskiej motoryzacji ;).
sz4l0ny - ogromne dzięki, pewnie będę miał parę pytań i potrzebę odwiedzin któregoś z w/w kolegów :)
edit: dodaję zdjęcie, które było na otomoto. Być może ktoś kojarzy ten model? ;)
A tak wyglądała moja 'dziurawa', ale dzielna e30 ;)
link - duży format
Ostatnio edytowane przez dzony43 ; 06-07-2013 o 00:03