Odgrzebuję temat. Oryginalny pokrowiec można dostać tutaj:
http://sklep.auto-voll.pl/82150018239-oryginal-bmw.html
Pytanie tylko, czy warto, jeśli samochód ma stać na odkrytym parkingu, a mycie i suszenie przed przed każdym przykryciem jest niemożliwe :)
Jeśli mycie i suszenie przed każdym założeniem pokrowca to problem (albo raczej niewykonalna rzecz) to ja bym odpuścił, szkoda lakieru. Nie odkryję ameryki, jeśli powiem, że garaż to najlepsza opcja, ale wiem, nie jest łatwo o takie dobrodziejstwo, widziałem zresztą, że poszukiwania trwają :) więc nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć powodzenia i wytrwałości w poszukiwaniach.
Ostatnio edytowane przez Ronin ; 03-02-2014 o 21:03
Mycie i suszenie samochodu przed każdym założeniem pokrowca jest niewykonalne, jeśli mam korzystać z niego w miarę regularnie, a w innym przypadku po prostu nie będzie on spełniał swojej funkcji.
Niestety do tej pory nie udało mi się znaleźć w okolicy ani garażu, ani kawałka gruntu, który mógłbym wydzierżawić, żeby postawić garaż na swój koszt. Nie planuję przeprowadzki w ciągu najbliższych kilku lat, więc mam nadzieję, że jednak z czasem uda się zorganizować jaskinię dla smoka.