Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Norweski idiota za kierownicą

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Piter30
    BMW
    E38 740 95'
    Panowie jestem skłonny stwierdzić,że każdy Norweski kierowca jest lepiej wyszkolony i przygotowany do różnych warunków pogodowych,czynników ludzkich i przestrzennej obserwacji terenu,niże 90% polaków.Proces szkolenia kierowców jest tu naprawde intensywny,i nikt nie zrobi prawka za przyslowiową kopertke.Nie wiem dlaczego ludzie sie czepiaja tego faceta,bo przecież takiego Koenninsega może sobie kupić kazdy smiertelnik z wystarczającą kwotą pieniedzy,i nikt sie go nie bedzie pytał czy ma licencje,doswiadczenie z 1000 konnym potworem i czy wie jak moze skonczyć nieodpowiedzialna jazda takim autem.Pewnie wina jak zwykle nie jest tylko jednostronna,ale moim zdaniem wieksza odpowiedzialność za ten nieszcześliwy wypadek ponosi organizator.Taka moja opinia na ten temat.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Piter30 Zobacz posta
    Panowie jestem skłonny stwierdzić,że każdy Norweski kierowca jest lepiej wyszkolony i przygotowany do różnych warunków pogodowych,czynników ludzkich i przestrzennej obserwacji terenu,niże 90% polaków.Proces szkolenia kierowców jest tu naprawde intensywny,i nikt nie zrobi prawka za przyslowiową kopertke.Nie wiem dlaczego ludzie sie czepiaja tego faceta,bo przecież takiego Koenninsega może sobie kupić kazdy smiertelnik z wystarczającą kwotą pieniedzy,i nikt sie go nie bedzie pytał czy ma licencje,doswiadczenie z 1000 konnym potworem i czy wie jak moze skonczyć nieodpowiedzialna jazda takim autem.Pewnie wina jak zwykle nie jest tylko jednostronna,ale moim zdaniem wieksza odpowiedzialność za ten nieszcześliwy wypadek ponosi organizator.Taka moja opinia na ten temat.

Zgadzam się zdecydowanie

poniżej artykuł mówiący o tym że już biorą się za ocenę prawidłowości zabezpieczeń podczas w/w imprezy:

http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...kt,1932911,324

@ Seb00 - że ty się nie zgadzasz z moja opinia to nie znaczy że ja takiej mieć nie mogę :D
    i na pewno nie uważam nadal że tylko kierowca tu jest winien ale również organizator jak i sami ciekawscy ludzie
    aczkolwiek gdyby wszyscy stali na skarpie a auto wypadło z trasy nikt by nie ucierpiał poza autem i ego kierowcy czyli jak by nie patrzeć wina organizatora że nie pomyślał o tym

Czytając co niektóre Wasze opinie potwierdza się to że to MY Polacy jesteśmy najlepszymi kierowcami na świecie i ze szwagrem nie takie tematy żeśmy robili - trochę pokory i pojęcia o czym piszecie i uwierzcie jeden z drugim są lepsi kierowcy od was - mimo że wam się to w głowach nie mieści
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!