-
Zaawansowany Użytkownik
nie jestem pewien ale raczej nie bo nie widziałem tam nacięć takich jak są np do wycięcia w boczku kierowcy na przyciski zapamiętywania ustawień fotela ale jutro sprawdzę dla pewności i do południa napisze
-
Doświadczony Użytkownik
Nie przekłada sie tylko elementu który jest wyrywany w momencie wystrzalu poduchy, tylko cały skórzany element! Całe skorzane wykończenie! Czy to boczki przed czy po FL, czy to pod AirBag czy nie to MOŻNA to wymieniać!
-
Zaawansowany Użytkownik
Grabol ale ja właśnie chcę boczki z 750 (całę obszyte skórą) więc nie przełożę do nich tych gumowych bo trochę bym się chyba wygłupił ?
-
Zaawansowany Użytkownik
kolego nie moge wstawić zdjęć ale jeśli chcesz to daj e-maila to ci puszcze zdjęcie ale jak chciałbyś wymienić to byś musiał wymienić cały element skórzany aż do klamki ale to jest wklejane moim zdaniem się to nie opłaca za dużo kombinowania także lepiej kupić boczki z oryginalnymi wejściami na poduchy bo od wewnątrz w tekturze jest wycięcie
-
Vip
Vip
bartolo zadzwoń do mnie to Ci wszystko wytłumaczę :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Elvis ale ja już miałem te boczki nie raz w dłoni. Jeśli chodzi tylko o tą wkładkę z napisem airbag i jest wymienna to spoko. Tylko czy to na pewno wystarczy i bez problemu się da zrobić z boczkami nie przystosowanymi pod airbag ?
-
Vip
Vip
Da się , bo różnica miedzy boczkami bez airbag i z airbagiem jest taka ,ze z airbagiem jest otwór za tą skórką ,a bez nie ma i tyle. Wystarczy wyciąć w tej dykcie otwór i masz boczek pod airbag :):) Skórka z napisem AIRBAG pasuje do każdego boczka :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Hmmm to ja nie potrzebuje tej skorki. Ta z 750 ladniejsza. Czyli wystarczy podciac dykte na wzor mojej.. bomba ;)
-
Vip
Vip
Dykte trzeba podciąć jak masz airbag żeby miała gdzie wybuchnąć poducha ,a jak nie masz to wystarczy skórkę wymienić :)
-
Doświadczony Użytkownik
Może wreszcie temat zostanie zrozumiany...! ;D
Uprawnienia umieszczania postów