Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 12

W±tek: wymiana siedzeen komfort

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2014
    BMW
    niemam planuje
    Sk±d
    bradford

Post wymiana siedzeen komfort

Przymierzam sie do kupna bmw 730i e65 mieszkam w angli i szczerze rzadko spotykam te samochody u nas z siedzeniami komfort z podgrzewaniem i wentylacja. I tu pytanie do forumowiczow czy da rade wymienic fotel zwykle na fotele komfort z grzaniem i wentylacja ? czy oplaca sie ? i czy nie powoduje to bledow w komputerze ? oraz czy znacie serwis ktory zrobilby to w angliku ? moze ma ktos jakies doswiadczenie z gory dzieki za kazda odpowiedz bo niewiem czy meczyc sie szukaniem wersji z tym wyposazeniem czy kupic bez tego i bawic sie w montowanie

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2014
    BMW
    e65 730d
    Sk±d
    UK
    Witam ja wymienia³em siedzenia w angliku ze sportow na europejskie komforty wszystko ok praktycznie plug and play. Ale! Mam blad airbag którego nie mogê sie pozbyæ. Mam nadzieje ¿e kto¶ mi to zlikwiduje bo inaczej bêdê musia³ wróciæ do starych siedzeñ. Jak masz jeszcze jakie¶ pytania pisz na priv

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Cytat Zamieszczone przez post Zobacz posta
    Przymierzam sie do kupna bmw 730i e65 mieszkam w angli i szczerze rzadko spotykam te samochody u nas z siedzeniami komfort z podgrzewaniem i wentylacja. I tu pytanie do forumowiczow czy da rade wymienic fotel zwykle na fotele komfort z grzaniem i wentylacja ? czy oplaca sie ? i czy nie powoduje to bledow w komputerze ? oraz czy znacie serwis ktory zrobilby to w angliku ? moze ma ktos jakies doswiadczenie z gory dzieki za kazda odpowiedz bo niewiem czy meczyc sie szukaniem wersji z tym wyposazeniem czy kupic bez tego i bawic sie w montowanie
    Tak, ja moge to zrobic od A do Z
    Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar mieciu
    Do³±czy³
    May 2011
    BMW
    E66 750Li E53
    Sk±d
    Ostro³êka
    Wszystko pasuje bez problemu ja u siebie w 735i e65 2003 rok zmienia³em do europy wk³ada³em angliki i trzeba by³o tylko pozmieniaæ vin w modu³ach foteli nie wiem jak z tylni± komfortow± kanap± ja mia³em tylko przody , podejrzewam ¿e ty³ ju¿ nie jest taki ³atwy ( brak wi±zki ) musisz tylko mieæ kompletne fotele ze sterownikami + panele do sterowania od komfortów ok 6 h roboty

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2014
    BMW
    e65 730d
    Sk±d
    UK
    No to masz duzo szczê¶cia bo kupi³e¶ pewnie fotele podobne rocznikowo. Ja niestety kupi³em przedlifty do polifta i wszystko dzia³a ale mam alarm poduszek fotele byly kompletne z modu³ami i sterownikami modu³ airbag i napinacze moje stare. Viny pozmieniane i dalej nic. Nie moge znale¼æ nikogo kto by móg³ pomóc. Tak ze albo trzeba zostawiæ wymiane osobie od której kupujesz z czym normalnie nie ma problemu albo szukaæ foteli w podobnym roczniku co auto wtedy tylko plug & play.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2014
    BMW
    niemam planuje
    Sk±d
    bradford
    Wracam do tematu znalazlem auto i ma siedzenia grzane i wentylowane ale zwykle. I tu moje pytanie czy jesli chcialbym wymienic zwykle na komforty z tymi samymi opcjami to czy musze kodowac to ? Z gory dzieki za odpowiedz

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2014
    BMW
    e65 730d
    Sk±d
    UK
    Na 90% tak poniewa¿ komforty maja aktywne zaglowki a zwykle raczej nie. Ale siedziales na komfortach i na zwyklych? Bo moze nie warto zmieniaæ skoro masz grzane i wentylowane. Moim zdaniem je¿eli juz planujesz zmianê foteli to musisz szukaæ podobnego rocznika co auto aby unikn±æ problemów z matami które ja mia³em.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2012
    BMW
    E65
    Sk±d
    Che³m
    Nie no jako¶æ i wygoda pomiêdzy komfortami a zwyklymi fotelami jest nie do porównania! To tak jak porównaæ jazdê na sto³ku z jazda na zwyk³ym. Ilo¶æ ustawieñ komfortow i mo¿liwo¶æ indywidualnego dopasowania mówi sama za siebie!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2014
    BMW
    e65 730d
    Sk±d
    UK
    Nie mówiê ¿e nie tylko nie widzê sensu szukania auta z fotelami w miarê wyposa¿onymi ¿eby je pó¼niej wymieniæ. Chyba lepiej szukaæ z innymi dodatkami skoro fotele z góry wiadomo ¿e do wymiany. Wlaszcza ze w anglii ciezko o dobre wyposazenie

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2008
    BMW
    e38 728 lift ,e53 X5,e65 750i, e66 750li
    Sk±d
    Siemianowice Sl
    Wbijê siê w temat komfortów mo¿e kto¶ rozbiera³ tyln± kanapê potrzebuje podpowiedzi jak zdemontowaæ doln± czê¶æ kanapy i jak wyci±gn±æ tylne zag³ówki oczywi¶cie komforty .

Podobne w±tki

1. [elektryka] Elektryka w fotelach komfort
    Przez Proyer w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 15-10-2011, 16:20
  2. umiejscowienie sterownika KOMFORT
    Przez amar w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 02-03-2010, 12:15

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci