u mnie w mieście taka robota ceni się gdzieś 3 tyś.
u mnie w mieście taka robota ceni się gdzieś 3 tyś.
Ja odbieram w pt swoja e32 pomalowane kompletne lewe tylne i przednie drzwi oraz caly tylny blotnik az do lampy.Taka robota razem 1800zl.Przekładka bebechow tylnych drzwi,zdjecie przednich(nikt tam nic na samochodzie nie okleja i nie maluje elementy sa zdejmowane,przygotowywane,malowane oddzielnie.Jak odbiore napisze czy polecam.
Mało tych zdjęć zamieściłeś ale na pierwszy rzut oka dopatrzyłem się tylko przedliftowych zagłówków w tylnej kanapie czyli ktoś je zmienił. Webasto działa?
7er
Zagłówki zmieniłem gdyż stare były pogryzione przez psa a co do webasto to jeszcze nie mogłem sprawdzić ponieważ podczas naprawiania klimatyzacji mechanicy coś z....li i silniczek nawiewu pracuje a nic nie wieje także narazie nic nie dotykam oddam to w ręce tym razem prawdziwego fachowca
Jeżeli chodzi o zdjęcia wrzucę więcej jak ttylko będę miał czas:D
Witam kolegę z okolicy może byśmy jakieś spotkanie zainicjowali?
U mnie w Poznaniu za malowanie całości mojej e32 weźmie 3000 zł z materiałem. Wszystkie elementy będą odkręcone i wnęki też malowane. Gościu z polecenia, bardzo dobrze maluje.
Dziwne ceny tu podajecieSam material na pomalowanie E32 wyniesie ok 1000 (nie bedzie on najlepszej jakosci) no i zostaje tylko 2 tys za robocizne.Chcialbym zobaczyc efekty pracy takiego lakiernika:D
Co do lakierowania myślę że w 4 tysiach bym się zmieścił![]()
Ja mogę w to uwierzyć...nie wszyscy muszą być drodzy...Jak gość ogarnie sprawę w tydzień a może i mniej to ma 2000 zł za max tydzień pracy...konkurencja na rynku jest więc i ceny czasem idą w dół i wcale to nie oznacza,że taniej jest gorzej a drogo super,niejeden z nas przekonał się już o tym na własnej skórze.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...