Zamieszczone przez
Riki
Masz po stronie pasazera za schowkiem pudelko ze sterownikami , za ktorymi jest odplyw wody . Pewnie sie zapchal a woda sie zebrala wczesniej tylko nie zauwazyles tego . Czeka Cie zdejmowanie calej podlogi i od strony maski wyjmowanie filtrow itp i proba dostania sie do tego odplywu i wypieprzenie tego syfu ,ktory go pewnie zapchal. Jakies 20h roboty u mnie było i to przy zadbaniau o to zeby nie pociac dywanow tylko ladnie wyjac. Chyba ,ze chcesz cala podloge elegancko wyjac to musisz kokpit rozebrac. ogolnie straszna robota , 2 raz bym sie tego nie podjal. A i zapomnialem ,ze jesszcze suszenie wnetrza i tej gabki pod nogami jakies 2-3 dni zeby stechlizna nie walilo musi byc ladnie. Zycze powoddzenia ogolnie. W razie jakichs pytan pisz na PW , ile bede mogl to Ci pomoge. Klime mozesz smialo wykluczyc bo to by zostawialo sladowe krople tylko jakby cos bylo. A woda w srodku mogla juz ponad miesiac i lezec , tylko przegapiles. Ja u siebie po pol roku zauwazylem jak mi szyby zaczely parowac