Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: MOKRA PODŁOGA PRAWY PRZÓD ... klima?

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez aretim5 Zobacz posta
    wiec przeszukalem forum i wlasnie tylko o szyberdachu znalazlem ale mój samochód nie był na deszczu od tygodnia - jak padało to stał w garażu tak akurat wyszło i raczej nie ma szans na to aby woda weszła w ten sposoļ poza tym wtedy jest zaciek na podsufitce a tu go nie ma - mialem to w e38...
    Masz po stronie pasazera za schowkiem pudelko ze sterownikami , za ktorymi jest odplyw wody . Pewnie sie zapchal a woda sie zebrala wczesniej tylko nie zauwazyles tego . Czeka Cie zdejmowanie calej podlogi i od strony maski wyjmowanie filtrow itp i proba dostania sie do tego odplywu i wypieprzenie tego syfu ,ktory go pewnie zapchal. Jakies 20h roboty u mnie było i to przy zadbaniau o to zeby nie pociac dywanow tylko ladnie wyjac. Chyba ,ze chcesz cala podloge elegancko wyjac to musisz kokpit rozebrac. ogolnie straszna robota , 2 raz bym sie tego nie podjal. A i zapomnialem ,ze jesszcze suszenie wnetrza i tej gabki pod nogami jakies 2-3 dni zeby stechlizna nie walilo musi byc ladnie. Zycze powoddzenia ogolnie. W razie jakichs pytan pisz na PW , ile bede mogl to Ci pomoge. Klime mozesz smialo wykluczyc bo to by zostawialo sladowe krople tylko jakby cos bylo. A woda w srodku mogla juz ponad miesiac i lezec , tylko przegapiles. Ja u siebie po pol roku zauwazylem jak mi szyby zaczely parowac
    Ostatnio edytowane przez Riki ; 29-06-2013 o 21:03

Uprawnienia umieszczania postów