mam lpg i niestety nie jest to sekwencja...ale na gazie nie ma tego problemu
mam lpg i niestety nie jest to sekwencja...ale na gazie nie ma tego problemu
a w sondy masz podpiete kabelki od lpg?
Miałem sporo przypadków gdzie emulator sondy mieszał mocno. Takie info czy jest lpg powinno być umieszczane na samym początku a nie w trakcie.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
nie wiem czy mam podpięte kabelki w sondy bo lpg zakładał poprzedni wlaściciel nigdy sie tym nie interesowałem bo przez 3 lata wszystko było ok.
?????????????????
Za długo by pisać. Dzwoń w ciągu dnia.
Albert Einstein
witam odświerze troche temat gdyż borykam sie z tym problemem cały czas więc kupiłem nowe sondy boscha i temat wygląda w sposób następujący. Sonda nr 1 pracuje idealnie natomiast sonda nr 2 pracuje tylko w napięciu 0.60 0.61 i 0.62 V. po przełożeniu sond sytuacja wygląda tak samo nadal sonda nr 2 nie pracuje poprawnie. więc obie sondy są na pewno dobre I WYKLUCZAM INSTALACJE GAZOWĄ tam na pewno wszystko jest dobrze podpięte. jakieś sugestie?? czy to wiązka od drugiej sondy jest uwalona? pozdrawiam
Jak jest takie napięcie to penie silnik przylewany paliwem z jednej strony. Reset kompa zrobiony? Jak się nie zrobi tak może się zachowywać.
Albert Einstein
reset kompa tzn.?? skasowałem tylko błędy od starej sondy. czy jesli odepne aku. na noc bedzie to można uznać za reset??