było super. dziękuję Wam wszystkim na miłą atmosferę i 3 dni extra zabawy . zdjęcia nie zrobiłem ani jednego :)
było super. dziękuję Wam wszystkim na miłą atmosferę i 3 dni extra zabawy . zdjęcia nie zrobiłem ani jednego :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Dzięki za wszystko oraz za super grę na boisku :-)
7er
Było superr ,więcej takich spotkań
Zroku na rok jest coraz lepiej!!!!Poprostu super imoreza dziękuje organizatorom i wszystkim uczestnikom za świetną zabawę!!!Proponuję w sierpniu powtórkę!!
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
jako iż byłem pierwszy raz na Zlocie Bmw 7er również chciał bym w moim imieniu oraz vramzesowej podziękować organizatorom oraz wszystkim uczestnikom za fajną atmosferę! było super i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy
Ja również dziękuje za super imprezę i z pewnością będę na kolejnych złotach poznałem równych gości z którymi miło będzie się spotkać :beer:
Moi mili !!!!!Było ... OKRUTNIE :D Dzięki ...
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Kraków dojechał w okolicach godziny 23 na liczniku 950 kilometrów. Piję kawę i dalej za kierownicę.
Pozdrowienia dla miłych policjantów którzy mieli zakład ile pod maską :D.
Takie zloty powinny trwać co najmniej tydzień bo nie było możliwości się ze wszystkimi nawet porządnie przywitać.
Dziękuję
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
Olejus również dojechał :) i również wszystkim dziękuje za mega imprezy i miły zlocik.