Prosze o jakis schemat gdzie znajduja sie elektozawory w 740d. Pozdrawiam
Prosze o jakis schemat gdzie znajduja sie elektozawory w 740d. Pozdrawiam
Tu jest rysunek pogl±dowy, a zawory s± na ¶cianie grodziowej.
Czyste sumienie wynika najczê¶ciej ze z³ej pamiêci
Ale jak otworze maske po prawej czy po lewej? Cos trzeba sciagnac zeby je zobaczyc?
Zawory bêd± widoczne, ale naprawdê trzeba siê pochyliæ i to g³êboko. S± po stronie kierowcy - dojdziesz po wê¿ach wodnych :D
Wymiana do¶æ trudna 8/
Znalazlem je trzeba bylo odkrecic jeden plastik, rzeczywiscie dojscie jest fatalne. Przychodzi do nich jeden maly wtyk. Jaki jest sposob na ich rozruszanie? popukac? poruszac wtykiem? na odpalonym czy na zgaszonym? Pozdrawiam
Jedyny jaki znam na 100% skuteczny to wymiana na nowe. Niestety stukanie czy czyszczenie nie pomaga na d³ugo ;(Zamieszczone przez blitz
To wiem ale chodzi mi zeby cos na dana chwile zaradzic. Ogolnie nie mam duzego problemu bo tylko od kierowcy na szybe wieje cieple reszta ok.
Jak chcesz zaradzic na chwilê, to za¶lep sobie w±¿ wodny. Wiaæ ciep³em nie bêdzie, a do¶æ szybko wóz zmusi Cie do wymiany zaworów
Inna opcja na chwilê, to ustawienie nawiewu manualnie "na twarz" a szyba nie bêdzie tak strasznie grzana
Reasumuj±c - wymianka Cie nie ominie :/
Jak nie ustawie na szybe to na nia nie wieje. Dalej nie wiem jak to zreanimowac :)
W reanimacji nie pomogê. Nigdy na d³u¿sz± metê nie uda³o mi siê naprawiæ :/ Przykro mi
Mo¿e inni userzy pomog±?