Zdaje sobie z tego sprawę, byłem też na to przygotowany. E38 to moje takie auto marzenie więc chcę doprowadzić je do najlepszego możliwego stanu.
Sondy wymienie obydwie ale w tej chwili jedną a następną w przyszłym miesiącu zamawiam taką
http://allegro.pl/show_item.php?item=3315290695
chyba dobra? były też takie same lekko droższe jak i tańsze oraz dużo tańsze boscha ale takie uniwersalne z 4kabelkami i instrukcją montażu kostki. Wolałem gotową
Ekran czarny bo tylko drzwi otwarte bez kluczyka w stacyjce - działa oczywiście cały erkan jak i nawigacja oraz telewizja któa niestety praktycznie nic nie odbiera. Może kiedyś DVB-T zamontuje ale traktuje to raczej jako gadżet
Właśnie sprawdzałem VIN na aucie bo przyznam szczerze troche mi już w głowie namieszałeś:/ Ale wszystko jest jak należy VIN jest identyczny wiec jest dobrze:) jest opcja, że został źle rozkodowany?
a co do kompa przyznam szczerze, że nie powiem jaki był komunikat bo się w to nie zagłębiałem znajomy mechanik sprawdzał jak przestała palić na jeden gar - powiedział mi, że cewka na 6cylindrze i lambda wyskoczyła ale mówił też aby najpierw uporać się z cewką bo lambda mogła wyskoczyć właśnie z tego powodu. Nie jestem pewny czy wogóle jest z nią coś nie tak ale dla świętego spokoju wymienie obydwie ale tak jak pisałem teraz jedną a następną w przyszłym miesiącu.