tak zrobie :)
tak zrobie :)
no i zrobilem :)
swiece wymienione na 4-elektrodowe platynowe... zrobilem wczoraj rozruchu troche ok 30km i juz bylo czuc roznice w jezdzie...
dzis spr po rozgrzaniu przyspieszenie i czuje ze bedzie duza roznica...
wymienione takze zostaly filtry kabinowe w aucie... stare filtry tkwily tam chyba kilka dobrych latek...
do wymiany zostal filtr paliwa... poki co pogoda nie pozwala na rzucenie sie na glebe :)
mam nadzieje ze powyzsze diagnozy jak czujnik walka lub przeplywka nie beda wchodzily w gre :)
zobaczymy... pozdrawiam
przepływka jak siedzi od nowości to zdałaby sie nowa bo na pewno poprawi osiągi ten gorący drut sie tam wypaa po prostu z biegiem lat to norma
tu nie ma co oglądać tylko kupić nową koszt koło 400zł bosha i potem mierz przyspieszenie
dzieki :) to byla przenosnia z tym ogladaniem :)
oczywiscie kupie nowa i wymienie jak tylko bede mial luzniejszy tydzien w pracy ...
Po wymianie swiec nawet silnik inaczej (lepiej) pracuje... dopiero chyba slychac ze to jest V8 :)
Poki co nie mierzylem przyspieszenia bo jakos srednio za wynikami jestem w aucie takiej klasy ale czuc wieksza moc nawet przy normalnym przyspieszaniu :)
no to dobrze kup te przepływke wymiana to 5 mint jak ktoś jest mało ogarnięty a też zobaczysz różnicę
zdzira masz dobre dojścia jak masz przepływki boscha za 400zł:x
zależy która ale za tą do 3,5 jakoś tak płaciłem do 4,0 ciut więcej
nie twierdzę, że jesteś mało ogarnięty to było dla zobrazowania, że to prosta sprawa :)