Montuje ze skrzynia ale moja moglbym sprzedac.. wszystko z nia ok tylko jak wlacza 5 bieg to minimalnie obroty wchodza o jakies 200obr/min w gore podczas przelaczania biegu.. jezdzilem tak rok i zadnych innych rzeczy ani zmian..
Montuje ze skrzynia ale moja moglbym sprzedac.. wszystko z nia ok tylko jak wlacza 5 bieg to minimalnie obroty wchodza o jakies 200obr/min w gore podczas przelaczania biegu.. jezdzilem tak rok i zadnych innych rzeczy ani zmian..
eh gdybym wjechał w kałuze pol roku temu to bym od Ciebie kupił.. ;)
Załącznik 6009
Dla wszelkich niejasnosci zamieszczam (pożyczone) zdjecie umiejscowienia dolotu powietrza do filtra/filtrow w E38
Pozdrawiam J.
To właśnie mniej więcej był taki poziom kałuży.. Jeszcze jadący przede mną samochód wytwarzał "fale" które uderzały w mój samochód...
Ps. Silnik w trakcie wymiany. Niestety u mechanika, bo sam mam za mało czasu.. :(
U mnie jest dodatkowa rurka, która zasysa powietrze z przestrzeni błotnika. Rodzi się pytanie, czy wszystkie E38 taką mają -- a jeśli nie, to czy ona zapobiega zassaniu wody
A tu jej umiejscowienie w błotniku - jak widać wlot powietrza jest pod wodą gdy sięga ona do górnej krawędzi zderzaka
Dodatkowa rurka znajdzie się pod wodą, gdy sięgnie ona górnej krawędzi reflektorów.
![]()
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton
ja tego nie mam widocznie po lifcie coś zmienili bo nie ma nawet wejścia na takie coś u mnie mam m60b40 95r.