a co macie na pęknięte drewienko mam takie coś na popielniczce pękło pewnie od słońca w MB124 tak miałem pękło od temperatury
może idzie zeszlifować pęknięcie lakieru i na nowo pokryć ? ale to chyba robota dla stolarza![]()
a co macie na pęknięte drewienko mam takie coś na popielniczce pękło pewnie od słońca w MB124 tak miałem pękło od temperatury
może idzie zeszlifować pęknięcie lakieru i na nowo pokryć ? ale to chyba robota dla stolarza![]()
To zależy czy pękł lakier czy już drewno. Ja lakier to możesz zastosować to co 7ka i w miejscu peknięcia bardziej zeszlifować aż zniknie rysa-tylko ostrożnie bo bezbarwny też ma swoją grubość i żebyś do drewna nie doszedł ;)Zamieszczone przez nicolas
A jak już drewno pękło to faktycznie tylko stolarz :hah:
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
W sumie to ciężko powiedzieć bo średnio widać efekt na zdjęciach ale skoro mówisz że jest cacy to pewnie jest :)
P.S. A co Ci prawy przedni próg tak jakoś odstaje? :D
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
o kurde.. :x .tego nie zauwazylem. :o ..ale to jutro zobacze bo nie chce mi sie juz schodzic do garazu.. :razz:
sluszna uwaga :/
a drewienko bylo porysowane bo moj maly piesek ma ostre pazurki wiec martwie sie na ile czasu mi to wystarczy 8/
Krzychu bierz sprzęt na zlot - u mnie też by się przydało wypolerować :)
wyszło fajnie tylko gdyby nie ten próg ....
haha...ten prog to pewnie ktos butem zapier... i wyskoczylo ze spinek, jutro specjalnie fotke zrobie..no chyba ze mnie tak rdza zrzera bo to przeciez skladak pociety z 4 innych i do tego wiekszosc z e23 :]
to tak jak u olejusa :)
I u mnie spolerowane!! Lustereczko :) Wodne papiery 1500 i 2500, pasta Automax + Autosol i ręczne pieszczenie![]()
no a gdzie fotki :]Zamieszczone przez Gasper