kupujesz normalny wkład węglowy do okapów i wycinasz na wymiar ramki, stary z ramki wyciągasz i wkładasz nowy,
kupujesz normalny wkład węglowy do okapów i wycinasz na wymiar ramki, stary z ramki wyciągasz i wkładasz nowy,
W realu podany jest jako 1 szt wiec ile tam idzie ?
i u mnie mały zonk iż po rozebraniu wszystkiego okazało się że w moim autku nie ma tych filtrów tylko są te w masce. Powiedzcie czy zależy to od czegoś, może wersja silnikowa?
BMW - radość z jazdy!
silnik 2,8 96r, no chyba że coś mi siadło na oczy ale patrzyłem z jednej i z drugiej strony
BMW - radość z jazdy!
Rozumiem. Ale chodzi mi o firme ewentualnie model okapu do ktorego miałbym filtr z węglem zamówić :p
Ja osobiście w domu mam okap ale tam nie wchodzi filtr tylko taka jakby tkanina którą sie wycina nożyczkami. Dlatego pytam do jakiego modelu okapu mam zakupic filtr. Ewentualnie link z alledrogo poproszę
QUOTE=jareczek256;381493]silnik 2,8 96r, no chyba że coś mi siadło na oczy ale patrzyłem z jednej i z drugiej strony[/QUOTE]
No to daj ostatnie cyfry vin i zobacxymy w realoem cxy ten wkład wystepowal w twoim. Jesli nie występował to bedxie pokazane.
Ostatnio edytowane przez mcdziubek ; 23-06-2013 o 12:55
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
dziś sprawdziłem w realoem i faktycznie nie występuje
BMW - radość z jazdy!
Kup zwykły za dyszkę, wytnij pod ramkę i będzie dobry :)
Materiału zostanie na kilka wymian u siebie i u znajomych ;)
http://allegro.pl/filtr-weglowy-do-o...331194584.html
Ostatnio edytowane przez ratovnik ; 23-06-2013 o 16:18
Juz zamówiłem.
Samo wycięcie nie stanowi problemu. Natomiast ile warstw mam wyciąć? Jeżeli jedna warstwa to 4mm to ile oryginalny filtr ma grubości? Dwie warstwy chyba wystarczą?
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Jedna warstwa wystarczy. Chyba, że masz jakiś cienki wkład.