Damiantsk, masz ładne auto. Nie ma co dramatyzować. Rób listę modów, które wykonasz w przyszłości :)
Damiantsk, masz ładne auto. Nie ma co dramatyzować. Rób listę modów, które wykonasz w przyszłości :)
Daj mi namiar na niego zamienie sie z nim na bebechy .
Obejrzałem zdjęcia w dziale powitalnym i wydaje sie,że wszystko jest poliftowe oprócz tych nieszczęsnych lamp i błotników...nawet poducha na kierze jest taka wypukła a w przedliftach najczęściej jest zapadnięta...Powiedz Kolego jeszcze jak z podświetleniem klamek wewnątrz i na zewnątrz.Ja myślę,że chyba ktoś faktycznie miał małą stłuczkę i założył to co zdobył...i tego się trzeba 3mać.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
A może po prostu na przełomie produkcji przedlift/polift kupujący mógł zdecydować czy chce przód w wyglądzie przedliftowym czy już poliftowym...
przełom był chyba w październiku 98
To na pewno nie dostał by egzemplarza oznaczonego wg VINu jako 1999.
Skoro obecnie przy F01 nie może wybrać sobie czy chce przedlift czy polift jak nie dawno wchodził lifting, to dlaczego miał by mieć taką możliwość w e38 ?
No i bez sensu by było to,że tył miał by już lampy po fl. Taki misz masz na pewno nie wyszedł z fabryki BMW.