Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: Prawda o zimowkach

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Uzytkuja? :/
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Napewno ich nie uzytkuja - stad i brak reklamacji ;D ;D

p.s: bieznik zerzniety zywcem z continentala/pneumanta- dziwie sie ze cos takiego mozna legalnie sprzedawac a np. takie chinskie buty "NIKE" sa konfiskowane przez urzad celny z wielka pompa o sukcesie sledczych :D
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    p.s: bieznik zerzniety zywcem z continentala/pneumanta- dziwie sie ze ich cos takiego mozna legalnie sprzedawac a np. takie chinskie buty "NIKE" sa konfiskowane przez urzad celny z wielka pompa o sukcesie sledczych :D

Właśnie mnie się o to rozchodzi Boss-ie ;D

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    p.s: bieznik zerzniety zywcem z continentala/pneumanta- dziwie sie ze ich cos takiego mozna legalnie sprzedawac a np. takie chinskie buty "NIKE" sa konfiskowane przez urzad celny z wielka pompa o sukcesie sledczych :D

Właśnie mnie się o to rozchodzi Boss-ie ;D
    uzytkują bo juz pare kompletow pozakladalismy i ludzie na tym jezdzą, oczywiscie nie na sniegu, opona dobrze sie wywaza, niejest jakas krzywa czy wybąblona, pozatym duzo opon letnich tej firmy jezdzi po drogach i w miare to sie sprawuje, moj wojek jezdzi lublinem na takich (oczywiscie dostawczych) i se chwali a ze zaplacil 1/2 ceny baruma to jest zadowolony ponownie, a jezeli chodzi o bieznik to nietrzeba daleko szukac

GY ultra grip5

debica frigo

Trayal t200 = GY ultra grip 1

wanli s1099

Yokohama AVS

seat exeo :D

audi a4

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Miałem taka kombinację w poprzedniej E38 - Yokohamy z przodu i Wanli z tyłu ;)
    Ale z tym A4 to krzywy nie kumam ;D ta pierwsza to wersja USA a druga Europa i to wszytsko ;) a gdzie jest ten seat to nie wiem :D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

7ka
    Gość
    wlasnie takie Wanli mialem :razz:

dziekuje ...

wywarzyc sie nie dalo...a strasznie glosne...wiec ja tych opon niepolecam... ogolnie zrazilem sie do chinskich opon...

japonskie jak toyo,yokohama,(chyba bridgestone tez) to inny siat..= lepsza duzo lepsza klasa! jak dla mnie zaraz po michelinie

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez EVAN
    Miałem taka kombinację w poprzedniej E38 - Yokohamy z przodu i Wanli z tyłu ;)
    Ale z tym A4 to krzywy nie kumam ;D ta pierwsza to wersja USA a druga Europa i to wszytsko ;) a gdzie jest ten seat to nie wiem :D

poprawilem ;)

a jezeli chodzi o chinskie opony to tez bym niezalozyl do siebie takich opon, ale do wspomnianego lublina??? tico? felicji? czy tipo??? niewidze przeciwskazan, aha NIEPOLECAM TYCH OPON to Neuf zaczal ten temat :D

a ja bym Toyo niepostawil za michelinem, no bridgestona to moze tak, a gdzie Conti?? :D

a propo bieznikow to wiodoacy producent konczy produkcje danego modelu a pozniej sprzedaje wzor czy technologie dalej gdzie powstaja opony typu budzet, niewiem do konca czy chinole kupuja prawa ale sciagają z innych,

7ka
    Gość
    masz racje Toyo wiele zlego slyszalem ale i wiele dobrego...ale jestem zrazony ta firma ...wiec Toyo beeee

natomiast co do Conti..mam teraz 16" wlasnie Conti..tyl premium cos tam... przod jakis chyba nowy model...ogolnie tyl na mokrej sliski... przod ok..ale mysle ze sa jakies zlatane-jakies zmeczone chyba chociaz maja 5,5mm 2005 rok..ale jakos cos z nimi nie teges.. jutro przyjada Uniroyalki zimowe i dopiero w przyszlym tyg lub jeszcze dalej je zaloze ...(praca,praca=zapier...ol)

dla mnie michelin to nr1 od zawsze...

ale wlasnie wiele slyszalem dobrego o angielskich Uniroyal..kiedy mialem i bylem mega zaskoczony..

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    uniroyal=conti :D ta sama firma, prawdziwy anglik to AVON

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    uniroyal=conti :D ta sama firma, prawdziwy anglik to AVON
    Zgadza sie! ;) Ale laboratorium sie zrobilo! Sympozjum na temat opon! ;D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Uprawnienia umieszczania postów