Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Polskie menu E65

Vip Vip Awatar seban123
    BMW
    E65 745d i E32 M30
    Blog
    1
    W czym problem. Wkładasz płytę i czekasz na efekty. Ja nigdy nie próbowałem i tu na forum też nie było chętnego. Możesz być pierwszy. Jak się już odważysz to daj znać o efektach.
    Różnica jest ale jaka to wie tylko ten co robi softy.

Jak się nie uda to można jeszcze postawić płytami naprawczymi.
    Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
    Albert Einstein

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Tylko soft zrobiony jest z rosyjskiego . Wiec musisz koniecznie dodac ten jezyk .

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    200-300 zł to bym dał ale 1000-1500zł Nie widzę potrzeby. Nie mam też za złe że ktoś za "wgranie" bierze sianko.

Elbich
    Gość
    Nie spinam się.. Bez przesady z podejściem typowo konsumpcyjnym "rób rób to będzie $$ jak uwalisz". A że bierze kasę to nic dziwnego. Nikt za darmo nie będzie pracować, tylko skąd te ceny :D Na SKP również jestem i trochę inne obyczaje panują. Chętnie spróbuję i dam znać jak pójdzie, tyle, że muszę odpowiedni interface kupić bo serwisówka którą dysponuję nie ogarnie tematu. I zacznę od E90 aby było bezpieczniej..

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Roobs nie wiem jak teraz ale ja ponad rok temu zapłaciłem 1500zł za pełne polskie menu + lektor PL.

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Kiedyś sam o tym myślałem ale doszedłem do wniosku że aż tak nie jest potrzebne, wolałbym obszyć nową skórą siedzenie aby pachniało "nowością" :)

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Mnie też nie było szczególnie potrzebne bo i tak rozumiałem wszystko ale jakoś się zdecydowałem.

7er Freak Awatar Greg38
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Blog
    18
    W glowie mi sie nie miesci, jak czytam niektore wypowiedzi.

Problem w tym, ze goscie grzebia sami, potem placz i lament na telefon i wolanie o pomoc, ale jak juz sie powie, aby przywiezc autko, uhhh to juz nie - po co, hotline jest na telefon.

Dlaczego? Bo bez najmniejszego pojecia zabieraja sie za rzeczy, o ktorych sami nie maja pojecia. Samemu nie mam wiele pojecia, sa o niebo lepsi ode mnie. Ale przyswajam wiedze, zanim poprosze o pomoc, probuje sam znalezc rozwiazanie, tak aby nie popsuc.

Najlepszy przyklad dzis: kierowca e90. Kupuje sobie fejsa za 30 pln koduje i zonk. Zegary nie dzialaja, o 19.30 w niedziele placze do telefonu, ze zepsul i musi mniec na rano auto. Kto sie nie zna i bladego pojecia nie ma, niech nie rusza. Kto sie nie zna a chce sie uczyc i MYSLI, uzyska na forum pomoc.

Niestety zagladam ostatnio rzadko, mam wiele na glowie, prywatnie i zawodowo i glowe mam gdzie indziej.

Co to tematu:

Pl nie posiadam do E65, bo bym nie odrobil ceny softu.
    E65 to inny system, inna nawigacja, co za tym idzie inny soft. Wystarczy pogooglowac.
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - załóż temat i prześlij link a postaram się odpowiedzieć!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Cytat Zamieszczone przez Elbich Zobacz posta
    Nie spinam się.. Bez przesady z podejściem typowo konsumpcyjnym "rób rób to będzie $$ jak uwalisz". A że bierze kasę to nic dziwnego. Nikt za darmo nie będzie pracować, tylko skąd te ceny :D Na SKP również jestem i trochę inne obyczaje panują. Chętnie spróbuję i dam znać jak pójdzie, tyle, że muszę odpowiedni interface kupić bo serwisówka którą dysponuję nie ogarnie tematu. I zacznę od E90 aby było bezpieczniej..
    Ceny jak ceny każda praca jest cenna a bardziej od niej samej jest wiedza bo to za nią często się płaci. Nikt za fre nie będzie się dzielił wiedzą zdobyta często po trudach i wielu latach nauki. Na początek kolego proponuje podziel się nam czym ty się zajmujesz zawodowo i czy będziesz tak skory do zdradzania swoich tajników. Forum jest po to by sobie pomagać a nie wylewać swoja wiedzę i umiejętności bo inaczej wszyscy pójdziemy z tak zwanymi torbami.
    ps. Czy operację na otwartym sercu też zechcesz sobie sam zrobić ? Bo są czasami kolejki a prywatnie można szybko tylko to kosztuje a skąd są takie ceny ?