Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 67

Wątek: FIAT 126p 1979r. FABRYCZNIE NOWY 101 km RARYTAS...:D

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Nie mam takiego nastawienia że każde po za 735 ;)
    Ale o maluchu stwierdzenie jest na miejscu. Jeździli bo nie mieli wyjścia/myśleli że wszystkie samochody takie są ;p

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sowa 7
    BMW
    E66 750Li
    Osoby licytujące tego maluszka robią sobie jaja.Niedawno było tez coś na aukcji z WOŚP i osiągnęło kwotę kilku milionów zlotych i tez licytowało mnóstwo osób i co chwilę ktoś przebijał.
    Ostatnio edytowane przez Sowa 7 ; 26-05-2013 o 12:41

Vip Vip Awatar kruger32
    BMW
    BMW e38 750 il audi a8 d3 4.2tdi exlusive
    Cytat Zamieszczone przez Sowa 7 Zobacz posta
    Osoby licytujące tego maluszka robią sobie jaja.Niedawno było tez coś na aukcji z WOŚP i osiągnęło kwotę kilku milionów zlotych i tez licytowało mnóstwo osób i co chwilę ktoś przebijał.
    i to całkiem ostre 730000zł odlot allegro swoje a co na to kodeks cywilny:D

Vip Vip Awatar moloko5
    BMW
    E32 730i R6 ' 87
    Blog
    7
    Hehe..coś się chyba aukcja posypała...:p

BMW
    E32 735iAL...
    niech sie modli żeby te 15 tyś odzyskał Hahahaha. Realna cena za niego jak dla mnie to 100-200zł do tego koszty rejestracji i już dochodzi kilka stówek więc nie wiem czy opyla sie pakować w kaszlaka bo za 1000 słownie tysiąca kupuje się wyekspoatowany ale normalny samochód. A nie chory od nowości i zepsuty.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 26-05-2013 o 18:35

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Prawda jest taka ze moi rodzice zjechali maluchem cala europe nie bylo ich ponad miesiac w domu . Przy okazji maluch sie psul z 5 razy byl ciagniety 200 km , ale pojechali wrocili i opowiadaja to do dzis . Ja swoim pieknym luksusowym 7 er zrobilem najdluzsza trase 350 km w jedna strone . Smiech na sali . Mysle ze sa osoby co maja kase i tez wspomnienia z fiatem 126 i dla nich takie auto jest cos warte .

Zaawansowany Użytkownik Awatar grzegorz01081
    BMW
    e38 728i 1995
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Realna cena za niego jak dla mnie to 100-200zł do tego koszty rejestracji i już dochodzi kilka stówek więc nie wiem czy opyla sie pakować w kaszlaka bo za 1000 słownie tysiąca kupuje się wyekspoatowany ale normalny samochód. A nie chory od nowości i zepsuty.
    Nie mów , że nie widzisz różnicy między tym egzemplarzem , a jakimiś niedobitkami które zdarza się jeszcze widzieć na ulicy.Może co niektórym , a nawet większości poczciwy maluch kojarzy się z wiochą i tragicznym , ciągle psującym się dupowozem ale moim zdaniem faktem jest , że jest to już klasyk i ładnie zachowane egzemplarze jedynie będą nabierały na wartości , a co dopiero "fabrycznie nowy". Chociaż końcowe kwoty były już przesadzone ale nie sądzę żeby kupiąca go osoba były stratna na tej transakcji .

Vip Vip Awatar Patromierz
    BMW
    E38 740iA & E65 730d
    Dla mnie to tylko maluch. Nic nadzwyczajnego, za klasyka ideał nie dałbym więcej jak 15-20tyś. Małe, niewygodne, wolne. Co innego polonez czy duży fiacior. Mój tato 2 razy wiele lat temu jechał na giełdę z myślą kupna malucha... i zawsze wracał innym autem. Dla niego to nie auto. :D
    Z "malcem" wiąże się pewna historia, jak w prlu mój wujek miał takiego i z racji załatwiania wielu spraw musiał przejechać drogę Warszawa-Berlin prawie bez przystanków. Po dojechaniu, wysiadł z auta... i zemdlał z racji ciasnoty i kolan przy brodzie :D
    "Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"

BMW
    E32 735iAL...
    Widzę różnicę dodam nawet że mi się podoba no ale co z nim zrobić kupić i postawić bo przecież nie jeździć, nawet jeśli to do jazdy się nie nadaje i nigdy nie nadawało.
    Nadaje się jako eksponat i powinno powstać kilka sztuk żeby pokazać pomysł na małe autko. Do seryjnej produkcji nie powinien nigdy trafić włosi sie ogarneli że nie będą tego robić bo to istne jaja a polaczki sie napalili na licencje i produkowali badziewie na równi ze swoimi marnymi standardami innych wyrobów typu motorowerów Ronet i konar które zamiast radości dostarczały bulu smutku i poniżenia swoją mocą osiągami i jakością wykonania oraz awaryjnością.
    Nawet nie wiem co należało by zrobić aby dobrze pokazać jakim maluch jest gównem i jak go zniszczyć szybko.
    Odemnie to tyle zrobił bym conajmniej tak z każdym a potem blaszane truchło przetopił i wrzucił do wulkanu.

Jak ktoś nie zna konstrukcji tego złomu to przybliże fakt który mnie śmieszy to zdjęcie przegubu.
    Tak jeśli nie wierzycie to tak właśnie jest i było łącznikiem mocy 24 bodajże koni między ośką a piastą była GUMA którą przy szybszym puszczeniu sprzęgła obrywa i traci się napęd... ;/

Brakuje mi słów i chyba rozumu żeby ogarnąć głupotę konstruktorów którzy jak domniemam każdy element robili chyba na złość żeby był jak najgorszy i nietrwały.
    Silnik? Dwa tłoki pracujące naraz brak wałka wyrównoważającego a zamiast niego? Silnik na sprężynie no Ludzie K..awa :p i kto mi powie że to nie był kawał wzięty na serio.

Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 26-05-2013 o 21:56

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    niech sie modli żeby te 15 tyś odzyskał Hahahaha. Realna cena za niego jak dla mnie to 100-200zł do tego koszty rejestracji i już dochodzi kilka stówek więc nie wiem czy opyla sie pakować w kaszlaka bo za 1000 słownie tysiąca kupuje się wyekspoatowany ale normalny samochód. A nie chory od nowości i zepsuty.
    Co Ty za głupoty pierd*lisz ? !!! Weź się rozpędź i je*nij w najblizszą ścianę !!!
    To jest auto, które zapisało się w historii Polski( i nie tylko) tak samo jak Wałęsa i Jaruzelski i nic tegoo nie zmienii, a takie brednie wypisują tylko tacy ortodoksi jak Ty. Co z tego, że jest małe, niewygodne, wolne itd? Powstało po to, żeby każdy mógł posiadać swoje 4 kółka i nie ważne jakie....
    A że teraz kolekcjonerzy płacą za takie "relikty" nie małe pieniądze to normalna kolej rzeczy.
    W Angli jest Mini, równie "komfortowy" a ludzie dali by się za niego pochlastać, ale nikt nie patrzy na nie jak na środek transportu tylko coś kultowego i niepowtarzalnego i w dupie ma jego funkcjonalność itp.

Tak więc oszczędź sobie ............
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion