witam po raz drugi :)
ostatnio na forum by³em jako posiadacz E32 750i obecnie jednak ciutek siê zmieni³o bo jestem w posiadaniu wymarzonej E38 750i oraz e34 ale to nie forum 5 ¿eby o niej pisaæ :)
auto posiadam jaki¶ czas po malutku wdr±¿am swoje plany w ¿ycie
na chwilê obecn± auto jest seryjne nie ma ¿adnych wiejskich dodatków itp mam nadzieje ¿e tak zostanie chocia¿ zmiany s± nieuniknione
do marki bmw wróci³em po prawie pó³rocznej przerwie i od razu naby³em dwie bawarki jedn± do kochania a drug± do u¿ytkowania :) ( wiadomo która do czego )
porównuj±c e32 do e38 ( bo takie porównanie mogê przytoczyæ ) to e32 by³o zdecydowanie szybsze za¶ e38 o epokê lepiej wykonane i bardziej luksusowe
oba auta bo e32 jak i e38 by³y i sa dobrze wyposa¿one wiêc mogê takie porównanie przytoczyæ oba te¿ napêdzane by³y silnikiem v12 przyznam ¿e technicznie m73 jest du¿o bardziej rozbudowany ni¿ m70 jednak czy mi³o to sens skoro przyrost mocy znikomy i nie odczuwalny ? wed³ug mnie nie ale to tylko moje zdanie
przede mn± wiele pracy i pewnie worek kasy do wydania a w najbli¿szych dniach planuje :
wyminê wszystkich filtrów i olei w silniku i skrzyni
nowe ¶wiece
nowe kopu³ki
nowe kable
nowe p³yny itp
z dodatkowych rzeczy :
zmiana wydechu ( mo¿liwe ¿e zrobiê na zamówienie ale to tylko plany bo nie wiem czy jest sens )
lekko posadziæ przód ni¿ej
daæ lepsze ko³o 19 lub 20"
a potem to ju¿ zalewaæ i cieszyæ siê co weekend z jazdy limuzyn± :)
wiem wiem zdjêcia ale niestety nie posiadam chwilowo jaki¶ sensowych a te co mam to takie dla siebie ¿eby by³o przed i po :)
obiecujê ¿e dodam na dniach
a wiêc witam raz jeszcze i pozdrawiam wszystkich ponownie :)

Odpowiedz z cytatem
BMW - rado¶æ z jazdy!