Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Kuna domowa - problem ze zwierzem...;/

Zaawansowany Użytkownik Awatar zagor71
    BMW
    740iL e32 93'. 635CsiA e24 85'
    Nie wiem jak koledzy ale ja polecam klatke i zlapanie oraz wywózke dalszą.Zadna tam elektronika.Zawsze łapałem na przewiercone z dwoch stron jajko(tanio i pewnie):D.I wtedy bym spał spokojnie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar slowik871
    BMW
    Bmw E38 735iA,Bmw e39 530dTouring,BMW535DTouring
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Moloko z tymi włosami to na poważnie pisałem, proste i najbardziej skuteczne. Podleć do fryzjera damskiego w tych włosach jest najwięcej zapachów.
    Też slyszałem o tym sposobie:D

Zaawansowany Użytkownik Awatar chytrusek
    BMW
    e38 740 M62B44
    Są odstraszacze ultradźwiękowe. Jak kupisz przynajmniej ze średniej półki, to zadziała.

Zaawansowany Użytkownik Awatar capoZe32
    BMW
    750iL (not LPG)
    Blog
    4
    Z tymi włosami to jak najbardziej prawda ;) U mojego znajomego walczyliśmy z tego typu zwierzyną i nic nie działało... pierwsze w ruch poszła elektronika, ale szybko się przyzwyczaiły. Na końcu włosy, które pozyskaliśmy w zakładzie fryzjerskim dla psów. Do dzisiaj ich nie ma :D :D

Vip Vip Awatar moloko5
    BMW
    E32 730i R6 ' 87
    Blog
    7
    Hmmm.....ja w te różne gadżety to jakoś nie wierzę, bo tu był taki temat poruszany i w komentarzach są różne opinie...jedni piszą, że działa inni nie...i tak samo co do tej kostki WC...:p
    http://motoryzacja.interia.pl/hity_d...ie,1839997,415
    Osobiście byłbym za złapaniem kuny i wywiezieniem jej daleko....ale tak jak napisał kolega Jakub ona może wrócić...
    Bo u mnie kiedyś w rodzinie był podobny przypadek...Dziadek sprezentował nam kociaka (niemłodego). Kotka przywiózł nam do domu tato (a była to odległość 20km)...niestety radość nie trwała długo, gdyż po kilku dniach kot zaginął. Jak się później okazało chyba po miesiącu tułaczki cfany kotek wrócił na swoje miejsce z powrotem....:D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IA M60, E39 525d
    mojemu szwagrowi kuna w audi a3 tdi podgryzła kable do podgrzewaczy wody duży prąd tam idzie i auto się zaczęło jarać po uruchomieniu dobrze że byłem na zewnątrz i ugasiłem. Ja słyszałem że skuteczny sposób to włosy(sierść) z psa albo jakaś pułapka.

Uprawnienia umieszczania postów