niby wyłączyli we wrocławiu ,ale w każdym bumierze działa :) mk2 mk3 i w e65 też :) i po co było tak płakać !!!!
niby wyłączyli we wrocławiu ,ale w każdym bumierze działa :) mk2 mk3 i w e65 też :) i po co było tak płakać !!!!
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
W warszawie nie działa
Był wypadek! Żuk uderzył w Nyse, bo miał opony łyse: Puk puk; Kto tam?; Korba :D
W ONA 22giego chyba wyłączyli ...
"ooo dziwo" tvp2 działa
Czas kupić dekoder do bagażnika :)
Pewność na każdym kilometrze ...
a co myślicie o czymś takim http://allegro.pl/samochodowy-tuner-...219570316.html da się z tego coś stworzyć
witam nie wiem czy dobrze trafiłem do odpowiedniego działu.
ale potrzebuje pomocy.
mam mały problemik z elektryką w bavarce e38 740d 99r co może być przyczyną nie włącza mi się radio,nie działa tylna roleta,nie gaśnie swiatło stopu i swiatło w kabinie.szyby otwierają się pulsacyjnie?? a po jakimś czasie radio się załącza w róznych momentach samo i wszystko zaczyna pracować normalnie.
nie ogarniam tego
pliss proszę o pomoc
Gdzieś gubisz + (plus) lub - (masę) na instalacji. Zapewne bliżej bezpieczników lub szyny bo za dużo urządzeń na raz siada. Silnik nie przerywa ? Nie podświetla się w tych momentach kontrolka ładowania akumulatora ?
Jak już pisałem na PW, kostka stacyjki
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Ja miałem to samo kostka stacyjki