Dodaj jeszcze ,ze dłuuugo się buja.
Dodaj jeszcze ,ze dłuuugo się buja.
W tej kasie kupienie takiego pojazu któremu po?wi?cono wiecej nak?adów i pracy bedzie prawie niemo?liwe.
Auto przesz?o szereg napraw i wymian na ktore nie decyduje si? przeci?tny w?a?ciciel e32.
Stan lakierniczy najlepiej ocenic samemu wedlug wlasnych kryteriow. Wzgledem tego co prezentuja te auta w tych cenach dyskusja raczej zbedna.
Nie chc? przesadnie rozwodzic si? nad tym egzamplarzem, ten kto szuka tego co reprezentuje ten wlasnie pojazd, nie powinien miec wiele do zastanawiania. Tyle ?e pewnie nie wszyscy cenia to samo.
Czarne e32 w benzynie!
Na auto naprowadził mnie sza4lOny. Mocno byłem zainteresowany tym wozem, ale trafiła się szara. W porównaniu do obecnie dostępnych jeżdżących przystanków autobusowych sprzedawanych na allegro jako super igła fajne E32 z gazem to ten wóz jest warty tej kasy. Pod względem mechanicznym doinwestowany (dużo tych szrotów oglądnąłem, więc wiem co piszę). Wymiany były dokonywane niedawno lub na bieżąco, a nie tak jak wielu bajkopisarzy z allegro napisało - 2 lata temu. Pod maską nie ma drutu i masy trytytek. Ogólnie jeździ i hamuje prosto. W zasadzie całe nowe zawieszenie TRW... Silnik bez apetytu na olej. E32 jest w stanie faktycznym, a pisanie o polerkach i innych pierdołach jest zbędne. Buda prosta, bez dzwonów. Malowana z racji odświeżenia lakieru, itd itd i poprawek.
Pozdrawiam
Janek
Ostatnio edytowane przez jpj ; 23-05-2013 o 01:18