Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Prośba o opinie

Początkujący Użytkownik Awatar luther
    BMW
    e24
    Cytat Zamieszczone przez gilu_e32 Zobacz posta
    Moge z czystym sumieniem polecic swoje - wlasnie wystawilem - http://otomoto.pl/bmw-730-C29179612.html
    Dzięki za propozycję. Do tej pory każde moje BMW miało/ma M30, także teraz bardziej skłaniam się do V8/V12.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    X5 4.6IS+E38 LIFT+330i Cabrio
    Co to się porobiło ,ze wszyscy szukają 750 :D wcaaaale mnie to nie martwi prawdę mówiąc :p

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Cytat Zamieszczone przez Binio-LODZ Zobacz posta
    Co to się porobiło ,ze wszyscy szukają 750 :D wcaaaale mnie to nie martwi prawdę mówiąc :p
    Zostaje jeszcze e31 :) Nigdy nie wiadomo co autor miał na myśli.
    Ostatnio edytowane przez ttrol ; 17-05-2013 o 13:13
    pozdrawiam Bartek

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez luther Zobacz posta
    Będę wdzięczny jakby Ci się udało :)
    Butelka dobrego trunku i będziemy kwita :D...

...tak na poważnie, byłem w tym komisie ale właściciel powiedział, że E32 trzyma u siebie w garażu. W poniedziałek przyprowadzi auto na plac i wtedy zrobię oględziny.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

BMW
    e24
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Butelka dobrego trunku i będziemy kwita :D...

...tak na poważnie, byłem w tym komisie ale właściciel powiedział, że E32 trzyma u siebie w garażu. W poniedziałek przyprowadzi auto na plac i wtedy zrobię oględziny.
    Dzięki. To czekam na info w poniedziałek <piwko>

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Byłem oglądałem, jeździłem:

Blacharsko nie ma tragedii ale ideał to też nie jest: wszystkie drzwi malowane do listwy, zrobiona konserwacja na rantach ale jedne już powoli lecą, klapa malowana ale nie zbyt profi bo już purchle wyłażą i na dodatek krzywo spasowana, szyberdach do zrobienia bo tez purchle się pojawiły, mała zaprawka na tylnym lewym nadkolu, podłoga w bagażniku OK, przy wlewie też OK, nadkola OK, ogólnie całe auto poza wspomnianymi dołami drzwi w ori lakierze bo czujnik wszędzie pokazywał po równo, kilka drobnych rysek.

Mechanicznie: skrzynia ładnie przerzuca, nie szarpie nie przeciąga, na górce auto ładnie stało. Silnik chodził równo zagrzał się i trzymał temperaturę, nie zauważyłem żadnych wycieków, pocenia się itp. ogólnie pod maską czysto. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia: jak "przyłożyłem ucho" to po lewej stronie silnika patrząc od przodu auta słyszałem takie ciche jakby stukanie, cykanie nawet nie potrafię tego określić, z drugiej strony nie było tego słychać. Olej do wymiany bo na bagnecie czarno.

W środku bez szału jeśli chodzi o wyposażenie: manualne grzane stołki, manualna roleta i to w zasadzie tyle. Klima działa, fotel kierowcy delikatnie wytarty, bez dziur czy przetarć, spokojnie do zrobienia.

Zawieszenie: do wymiany przedni prawy amortyzator, tylne lewe łożysko a cała reszta OK, jedzie prosto nie ściąga.

Do wymiany akumulator, nie wiem czy zdechł czy coś go rozładowuje ale podobno trzyma 2-3 dni.

Nie miałem możliwości podpięcia kompa ale właściciel mówił, że sprawdzał i błędów nie pokazuje. W bagażniku mały rarytasik w postaci ori kanistra :D
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 20-05-2013 o 14:50
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sowa 7
    BMW
    E66 750Li
    Ta 740-ka z Mysłowic jakiś czas temu była do sprzedania , nie wiem tylko czy od tego samego gościa.

BMW
    e24
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Byłem oglądałem, jeździłem:

Blacharsko nie ma tragedii ale ideał to też nie jest: wszystkie drzwi malowane do listwy, zrobiona konserwacja na rantach ale jedne już powoli lecą, klapa malowana ale nie zbyt profi bo już purchle wyłażą i na dodatek krzywo spasowana, szyberdach do zrobienia bo tez purchle się pojawiły, mała zaprawka na tylnym lewym nadkolu, podłoga w bagażniku OK, przy wlewie też OK, nadkola OK, ogólnie całe auto poza wspomnianymi dołami drzwi w ori lakierze bo czujnik wszędzie pokazywał po równo, kilka drobnych rysek.

Mechanicznie: skrzynia ładnie przerzuca, nie szarpie nie przeciąga, na górce auto ładnie stało. Silnik chodził równo zagrzał się i trzymał temperaturę, nie zauważyłem żadnych wycieków, pocenia się itp. ogólnie pod maską czysto. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia: jak "przyłożyłem ucho" to po lewej stronie silnika patrząc od przodu auta słyszałem takie ciche jakby stukanie, cykanie nawet nie potrafię tego określić, z drugiej strony nie było tego słychać. Olej do wymiany bo na bagnecie czarno.

W środku bez szału jeśli chodzi o wyposażenie: manualne grzane stołki, manualna roleta i to w zasadzie tyle. Klima działa, fotel kierowcy delikatnie wytarty, bez dziur czy przetarć, spokojnie do zrobienia.

Zawieszenie: do wymiany przedni prawy amortyzator, tylne lewe łożysko a cała reszta OK, jedzie prosto nie ściąga.

Do wymiany akumulator, nie wiem czy zdechł czy coś go rozładowuje ale podobno trzyma 2-3 dni.

Nie miałem możliwości podpięcia kompa ale właściciel mówił, że sprawdzał i błędów nie pokazuje. W bagażniku mały rarytasik w postaci ori kanistra :D
    Dzięki wielkie za rzetelne sprawdzenie :)

BMW
    e24
    A czy ktoś oglądał tą: http://allegro.pl/bmw-e32-735-krakow-i3248313944.html?
    Wprawdzie nie V-ka, ale na zdjęciach wygląda dość ładnie (może świeżo po polerce?).

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez luther Zobacz posta
    A czy ktoś oglądał tą: http://allegro.pl/bmw-e32-735-krakow-i3248313944.html?
    Wprawdzie nie V-ka, ale na zdjęciach wygląda dość ładnie (może świeżo po polerce?).
    Znam auto od 5 lat. Całe malowane i dość doinwestowane.
    Czarne e32 w benzynie!