W222 jest cudowne. Kilka razy widziałem już na ulicy, dla mnie bomba.
W222 jest cudowne. Kilka razy widziałem już na ulicy, dla mnie bomba.
Koledzy ze stajni Brabusa przygotowali swoje dzieło :)
Autko ok, ale podświetlenia kolorowe,montaz monitorów- okropieństwo.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No wlasnie o to pytalem na poprzedniej stronie tego tematu.Chodzi mi o calkowite wylaczenie tego kolorowego dziadostwa-to, ze jest mozliwosc regulacji natezenia to wiem,ale chodzi o calkowite wylaczenie.W w221 tez zastosowano takie oswietlenie, ale jest delikatniejsze i jest jego mniej przede wszystkim.
"Poza tym, w okolicach 120 km/h wyraźnie słychać szum wiatru dochodzący gdzieś z okolic drzwi kierowcy. W środku jest też kilka niedociągnięć wykończeniowych – na dużych wybojach było słychać skrzypienie. Ponadto, schowek przed pasażerem kilkakrotnie otworzył się sam z siebie podczas ruszania, schowek pod podłokietnikiem ciężko się domykał, a pokrętło do zamykania i otwierania nawiewu przed pasażerem nie chciało się wysuwać. Rozumiem, że to przypadłość testowego egzemplarza, który pochodzi z pierwszej serii." -ja nie rozumiem :)
Co sądzicie panowie? Na Warszawskich ulicach można coraz częściej spotkać W222, dzisiaj widziałem s63 W222 jak się łapał z pod Ratusz Arsenał z GTRem i popędzili w stronę Feminy. Swoim rykiem, strojonym przez wirtuozów AMG, skutecznie zagłuszył Nissana który wyrwał się przed szereg i popędził przed siebie zostawiając w tyle Mercedesa. To był na prawdę piękny występ w tym szarym, śniętym jeszcze mieście.