Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Stacza sie na gorce na D

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez technics Zobacz posta
    Zastanawiajacy jest fakt ze wszyscy na forum co maja e65 juz od kilku lat sa zadowoleni . Nazekaja zwykle nowi wlasciciele . E65 niestety przerasta jakies 95% mechanikow . Trzeba edukowac sie samemu i radzic z 7 demka ;)

BRAWO kolego 100% racja

A co do zakupu za 25tys e65 pisałem ogólnie, a nie personalnie do Ciebie Devil - bo nie wiem za ile kupiłeś i co i jak
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik Awatar Devil
    BMW
    e65 745ia silber
    Jasne o.k :)

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Takich przypadkow jak opisalem na forum jest masa . Zastanawiajacy jest fakt ze wszyscy na forum co maja e65 juz od kilku lat sa zadowoleni . Nazekaja zwykle nowi wlasciciele . E65 niestety przerasta jakies 95% mechanikow . Trzeba edukowac sie samemu i radzic z 7 demka ;)
    Ponieważ nasze były kupowane kilka lat temu za dość jeszcze duże pieniądze. A teraz coraz więcej kupują 730D po 30-40tyś z 2001 roku z przebiegiem 400tyś i nie ma się co dziwić, że wszystko pada (ale oficjalnie to są auta z pewnym przebiegiem 150tyś bo właściciel to dobry znajomy).

Zaawansowany Użytkownik Awatar siwymetal
    BMW
    E65 745i 2001
    Najlepsze jest to,że wszystko co jest tutaj napisane jest prawdą (trochę jak z kobietą).
    "Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)

Zaawansowany Użytkownik Awatar jaro_alfa
    BMW
    E65 730d
    Takich przypadkow jak opisalem na forum jest masa . Zastanawiajacy jest fakt ze wszyscy na forum co maja e65 juz od kilku lat sa zadowoleni . Nazekaja zwykle nowi wlasciciele . E65 niestety przerasta jakies 95% mechanikow . Trzeba edukowac sie samemu i radzic z 7 demka ;)
    To fakt, ja też byłem niezadowolony z mojej 7-ki na początku (również dlatego, że była zaniedbana przez poprzedniego właściciela), a teraz, gdy ją "bliżej poznałem", doprowadziłem do super stanu, czerpię przyjemność z jazdy mimo, że od czasu do czasu coś mi wysiądzie (ostatnio posłuszeństwa odmówiły wycieraczki - zatarte trzpienie piór w mechaniźmie; mechanizm już wymontowałem i sam naprawię :-) )
    Kupiłem zestawik do diagnozowania i wszystko staram się sam naprawiać, często przy pomocy Kolegów z forum. Podejrzewam, że gdybym musiał z każdą pierdołą jeździć do tych sępów z serwisu, to moja betka puściłaby mnie z torbami, ja miałbym zszargane nerwy, a na marce nie pozostawiłbym suchej nitki...
    Ostatnio edytowane przez jaro_alfa ; 27-05-2013 o 12:12

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 3.0d
    Ja miałem 2 szt e65 przed i e66 po lifcie powiem tyle że auta są super, ale utrzymanie jest również nie małe w każde z aut wpompowałem kupę kasy , co jakiś czas wyskakiwał błąd jak jechałem na wczasy to nawet miałem ze sobą sprzęt w razie diagnozy trochę to śmieszne ,ale jakoś czułem się bezpieczniej hehe,ale wróciłem do poczciwej e38 z jednych rąk i serwisem do końca i jestem mega zadowolony, komfort nie odbiega aż tak mocno od e65 .W rankingach awaryjności e65 jest daleko od czołówki ,ale to nie istotne liczy się marka z która już jestem blisko 15 lat.