Wrzuć jeszcze raz link do tego auta bo z tego co kojarzę to na fotkach (nie za specjalnych) i tak wyglądała lepiej niż Twoją obecna e32
Być może się mylę ale łatwo jest krytykować tak jak to zrobiłeś na poprzedniej stronie. Ja po zdjęciach których dałeś w swoim temacie też mógłbym napisać parę słów ...
pozdr
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 12-06-2013 o 00:07
Dzuda, zgodzę się z Tobą ale były pytania więc pojechałem, oglądnąłem i opisałem w jakim jest stanie. Zgodzę się co do tego, że moja jest wizualnie w gorszym stanie ale jeszcze chwila ;) Mam już skompletowane wszystkie wymienne części ze znikomą ilością rdzy i jazda z remoncikiem ;) W dodatku przy tej z aukcji jest mega dużo roboty z silnikiem bo jest bałagan a ja nic nie muszę dotykać ;) No i nie dałem 7000 zł tylko duuuuzo mniej :)
Pzdr.
No tak ;) A pozatym ja swojego nie sprzedaję, więc w temacie nie róbmy OT :D :D a opisując to auto chciałem "może" pomóc, bo może takie info się przyda dla osoby mieszkającej i zainteresowanej 300+ km.
PS. Ja tam na walkę z korozją nie narzekam :) Jest głównie na wymiennych elementach.
http://otomoto.pl/bmw-750-v12-gaz-to...C29535550.html
Auto nagle podrożało o 2 tysiące ... :o
Według sprzedającego spala od 12 do 18 litrów LPG. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale chyba mało realne
Zamieszczone przez Sprzedajacy
![]()