Nie mam nic przeciwko tylko bez obrażania się nawzajem ...
Wymiana zdań zeszła poniżej akceptowalnego poziomu.
p.s. ty lepiej kasę na zlot wpłacaj ;D - 20tego ostateczny koniec możliwości wpłat.
Nie mam nic przeciwko tylko bez obrażania się nawzajem ...
Wymiana zdań zeszła poniżej akceptowalnego poziomu.
p.s. ty lepiej kasę na zlot wpłacaj ;D - 20tego ostateczny koniec możliwości wpłat.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
A propos, nino to to samo co zavoli czy jak?
większość narzeka jak to handlarz zrobił ich w balona i że zdzierca. Czasem dobrze spojrzeć na to z drugiej strony. I choć sądzę że kolega elvis ma na chleb i do niego to liczą się zasady. To nie jest pomoc dla powodzian a 100zł nie leży na ulicy. Za zwłoke w banku płaci się grube odsetki. Ale nawet handlarz to człowiek i wystarczyło by powiedzieć słuchaj stary nie dam rady teraz ale mocno będę się starał, a nie unikać a w międzyczasie remontować autko.
laki7 ,masz rację mam na chleb i nie handluję częściami tylko czasem mi coś zawadza ,tak jak np koła i dlatego warto sprzedać za jakiekolwiek pieniądze ,bo żadnych pieniędzy nie wyleżą.
Generalnie chodzi o zasady ,a forumowicza Zavoli je łamie ewidentnie wciskając nam ściemę ,że zabrał radio więdząc niby ,że wcześniej sprzedałem mu koła wg niego krzywe , śmiech na sali.
Jakoś dziwnie nic nie pisze o kablach jakie zamówił , dlatego ostrzegam przed nim.
No nic minęło dwa tygodnie ,a "pan władza" dalej się nie rozliczył :piesek:
No nieźle, nieźle. A radio trzyma :)