Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 16

W±tek: telefon

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2007

telefon

witam mam taki problem. zapomnialem doladowac karte w tel przez rok ;) no i stracila waznosc a teraz kupilem nowa pre paid'owa simplusa i okazalo sie ze nie dziala bo teraz sa inne chipy czy ktos moze wie gdzie mozna kupic karty starego typu ? albo moze jakis inny pomysl zeby ta karta zadzialala
    witam

A do tej pory gdzie miales w³o¿ona karte pod suchawke czy do czytnika???? pod s³uchawk± z tego co wiem nie wszystkie karty chce czytac natomiast w bagazniku czytnik czyta wszystko. spróbuj!!!!! :D

Moderator Mod Awatar damian23zgc
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    BMW e65 745i;VW Passat B6
    Sk±d
    DZG
    Kolego ja mam z 90roku auto i kupi³em heye i bez problemu chodzi. Tylko jak kolega wcze¶niej napisa³ wsadzi³em j± do baga¿nika

Vip Vip
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Sk±d
    Mlava
    a czy orange ma taka oferte jak era ¿e mozna zrobiæ duplikat karty i ¿eby obydwie dzia³a³y? Tak ¿eby i w komórce i w aucie by³y te same numery.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E65 745i
    Sk±d
    sieradz
    U mnie rocznik 99 chodzi na starterze Orange za 5 z³ bez problemów. Karta Du¿a w³o¿ona pod s³uchawkê.

Niestety tylko ERA ¶wiadczy us³ugi na europejskim poziomie :D natomiast PLUS i ORANGE to jeszcze DZIEDOSTWO czyli WIE¦ Tañczy i Spiewa :razz: i póki co w orange narazie nie przewiduja takiej us³ugi bo cos system nie jest na to przygotowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz:

Vip Vip
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Sk±d
    Mlava
    No tak my¶la³em. Przyjdzie zmieniæ operatora.

Ja bylem w erze i przeszed³em do orange a teraz czekam na skonczenie umowy i spowrotem wracam ¿eby nie kombinowac z kartami!!!!!!! :D

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Saillupus
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    e65 760i 2003r , X5 4.6iS 2002r
    Sk±d
    Szczecin
    Blog
    6
    ja mam orange (idea, centertel) od 17 lat i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony
    mia³em i plusa i ere w innych telefonach i zawsze to orange mi najbardziej odpowiada³a i nadal ma najwiêkszy zasiêg :)
    wracaj±c do kart w samochodach
    wiem ¿e drogie panie z tego forum mnie zabij± ale najbardziej siê op³aca kupiæ kartê mobilkinga do naszych samochodów
    najd³u¿szy okres wa¿no¶ci kasy na naszym koncie, najd³u¿ej dzia³aj±cy numer itp.
    wiadomo ¿e telefonu w aucie u¿ywa siê sporadycznie
    ja np. nie chcia³bym mieæ tego samego numeru w aucie i w telefonie z prostego powodu – wybij± mi szybê w aucie, buchn± telefon i bêd± tylko k³opoty z kartami (nikomu tego nie ¿yczê… )
    aha co do tej karty to najlepiej pogadaæ z magikami z jaki¶ serwisów gsm - powinni pomóc
    pozdr.
    by³o e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r

Tak Tak magicy kiedy¶ mogli pomóc jak by³y stare karty ale dzis s± nowe dobrze zabezpieczone i nie s± wstanie nic zrobiæ!!! :razz: a je¶li chodzi o zasiêg Orange i Ery to sprawa na prawde dyskusyjna :hah:

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •