Dla mnie long też nie ma większego znaczenia. Ja z tyłu nigdy nie jeżdżę... Generalnie spoko egzemplarz ale e65 moim zdaniem nie jest tyle warte.
Dla mnie long też nie ma większego znaczenia. Ja z tyłu nigdy nie jeżdżę... Generalnie spoko egzemplarz ale e65 moim zdaniem nie jest tyle warte.
dzięki za odpowiedzi. hmm... to niekorzystnie bo budżet ogranicza(po czym wnosicie, że E65 polift nie jest tyle warte?), a auta wypada zmieniać tak co 3 lata na nowsze(wiec budżet na f01 będzie dopiero za kolejne 3 lata) i teraz po tych wypowiedziach człowiek się zaczyna zastanawiać czy nie kupić innego auta(modelu).
PS. cena została zmieniona w ogłoszeniu na 36900. eee o co może chodzic? chyba trzeba zadzwonić będzie ;)
Ostatnio edytowane przez wujekdon ; 14-05-2013 o 15:13
ale o co kamman, skąd piszecie o 80k zł za to auto skoro stoi za niecałem 40?
jak wrzucałem to była cena 79900, dziś patrze a tu 36900. sam nie wiem o co chodzi.
no jak koles polifta za 36,900 chce oddac to ja nie mam pytan
ja przed lifta bym za tyle w zyciu nie sprzedal
radze poszukac czegos innego bo tu cena zalezy od sily wiatru i nizu balkanskiego
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Przestańcie wierzyć w takie cuda ... Może auto nie ma silnika i skrzyni albo zwykły wałek... Technics ja swoją latam sporadycznie raz na jakiś czas- ogólnie 5tys na rok to jest max jak mi się uda. Nigdy nie miałem problemu z parkowaniem a wersja long wygląda dla mnie tak jak powinno wyglądać 7er a zwykła wersja poprostu szału nie robi... Porównanie jak dla mnie typu zwykłe e39 a e39 w M-paku ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
nie wiem jak wy ale ja cały czas widzę cenę 79900zł tej 730d z 2007r.
730
Na początku było 79900 , później zmienili na 36900 (dziś po południu była jeszcze taka cena) , a teraz znów jest 79900.
Long nie jest po to, aby jeździć z tyłu, ale po to żeby torby z zakupami ładnie mieściły się na tylnej podłodze ;)