Musisz być postawnym gościem skoro brakuje Ci miejsca w CLS'ie. Ja mam 184cm wzrostu i na prawdę czuję się tam dobrze. Wcale nie jest mniejsze niż E60.
Musisz być postawnym gościem skoro brakuje Ci miejsca w CLS'ie. Ja mam 184cm wzrostu i na prawdę czuję się tam dobrze. Wcale nie jest mniejsze niż E60.
jesli audi a8 to 4.2tdi, osobiscie 4.2 benzyne nie polecam 3 lata jezdzilem i ogólnie srednio mi to auto pasowało ale to jest kwestia gustu.
Tzn co Ci w nim nie pasowało?
spalanie, słabe zawieszenie a zwłaszcza kompresor do adaptive supension, jakość wykończenia wnętrza, słaby moment obrotowy
Jeszcze nie dziś, bo na tą chwilę kieruję się w stronę ku 530d E60 (2007-09 lift) przynajmniej na jakiś czas po sprzedaży aktualnego Jaguara, ale do czego to mówię...
Po 5er bardzo poważnie zacząłem się zastanawiać nad Mercedes S W221, mimo to że strasznie ten samochód trzyma ceny można go już kupić w granicach 70-80tyś PLN - i chyba nie powiecie że jest brzydkie... :))
No na pewno nie ma porównania do E60 :D
Niebo a ziemia :)
A może inaczej... nie ma co porównywać, dwa całkiem inne samochody, każdy z nich ma swój urok, ja chętnie spróbuje jednego i drugiego ;))
Ja tam ostatnio jeździłem 3.0TDI (CR) w Q7 2007 i powiem szczerze, nie rozumiem jak ludzie mogą ten silnik montować do czegokolwiek lepszego od traktora. Toż ten silnik to jakaś porażka, jest ze 3 razy głośniejszy od 3.0D od BMW. Zresztą generalnie co to za prestiż jeździć wydłużonym A4 i jeszcze to do BMW 7 porównywać ;]
Tak sobie tłumacz haha :D
Tez mialem okazje jezdzic Q7 i w srodku jest naprawde malo miejsca . Auto ogromne a w srodku A6 . Zreszta ten segment jakos do mnie nie przemawia tak samo jak x6 .