https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Czy zwykłe to kwestia dyskusyjna :D Relikwią na pewno nie jest, ale to nie wypada. To jest limuzyna, do dostojnego, komfortowego połykania kilometrów, a nie palenia gumy.
Wiadomo, może zdarzyć się dynamiczne ruszenie ze straceniem przyczepności, ale nie palenie gumy w konkretnym tego słowa znaczeniu ;] Takie moje zdanie.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
ADASIO : bo nie zapinają pasów-tu akurat słowo ''debile'' pasuje ;). Robiąc takie odpały na 100% nie brał bym auta pełnego pasażerów a sam pewnie miał bym kask i inne ochraniacze pomijając narażanie życia innych ---niewinnych-- uczestników ruchu.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Tak Jakubie, tylko że to inna kultura, inni ludzie i inna mentalność i tego nie przeskoczysz
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
idzie idzie nawet 728 ale czy wypada :)
a tak w ogole z tym silnikiem to chyba fake bo ja jechalem kolo 40 i mi sie macha uchylila, jak nie jeb**lo to z szyby i szyberdachy nie bylo co zbierac, tak samo z zawiasów to ten koles bo odfrunal razem z ta maska
Ostatnio edytowane przez lionix ; 13-05-2013 o 22:54
Zaczyna się robić temat kwestii mocno względnej, pt. "czy banana należy obierać od góry czy od dołu?"
Osobiście ujmę to w ten sposób: każda 7er to inna 7er (mimo, że niektóre prawie identyczne), ale jednak inne. Dlaczego? Bo każdy kierowca jest inny. Są tacy, co jeżdżą 800konnym samochodem sportowym 20km/h, a są tacy, którzy limuzyną lubią np "urwać boka". Czy wypada? Cóż. Jak się jest np. prezes jakieś tam firmy i się jest aktualnie w garniaku, to pewnie też nie wypada zjeść np. hamburgera za 5zł. A co w momencie, kiedy ma sie na to ochotę? ;)
Wnioskuję o pozostawienie kwestii "powinno się/nie powinno się, BO TO 7er PRZECIEŻ!" dla samych siebie. Bo to nasz wybór, co robimy i nikomu nic do tego, czy maluchem, ferrari, traktorem, autobusem, mercedesem peugeotem czy innym BMW palimy gumę. Fakt, samochodu może i szkoda, bo najzdrowsze to nie jest (szczególnie, jak ktoś nie potrafi), ale k... mać. 7er to też TYLKO i AŻ samochód. Ale mi by było równie mocno szkoda corsy za 1500zł co 7er, bo to w końcu mój samochód. Ktoś chce - niech pali gumę czym chce, to jest jego i nie moja sprawa, co z nim robi. Przynajmniej dopóki odłamki gumy nie lądują na mojej szybie... ;)