Podaj mi na PW swój nr tel to wysle ci mms co i jak wygląda. Przewód puszczony w drzwiach szumi!!!!
Podaj mi na PW swój nr tel to wysle ci mms co i jak wygląda. Przewód puszczony w drzwiach szumi!!!!
Zbijar ja mam kabel puszczony w lewej części bagażnika razem z innymi kablami audio, a w środku wygląda na to, że idzie górą w podsufitce.
![]()
b0rek, dzięki za foty.
Dość niepraktyczne rozwiązanie gdy zajdzie potrzeba "wrzucenia" na szybko do innego auta
Roobs, podałem Ci mój numer na priv ale mms do mnie nie doszedł :(
Nic nie doszło, możliwe że skrzynka się przepełniła za sprawą cichej wielbicielki z forum :D Wyślij jeszcze raz,
Ostatnio edytowane przez Roobs ; 14-05-2013 o 11:17
Roobs,
dzięki za telefon i zdjęcia, które mi wysłałeś. Zrobiłem tak jak mówiłeś, przewód od anteny przeprowadziłem z bagażnika koło podłokietnika i jest super. Jeszcze raz dzięki za pomoc.
Odświeżę temat, bo skupiliście się na kablu, a ja mam większy problem gdzie wrąbać samo CB.
- lewa strona w nogach mi się nie podoba; kolega tak miał i przy wsiadaniu ja bym non stop zahaczał
- przy suficie nie bardzo jest miejsce
- między fotelem i środkowym tunelem mam za mało miejsca, a jak sprzątam auto, to fotel jeździ, więc nie jest to praktyczne rozwiązanie
Dwa rozwiązania mi przychodzą do głowy, ale muszę je jeszcze sprawdzić fizycznie:
- przy nogach pasażera, montaż na boku środkowego panela
- schowek pod łokciem
Macie jakieś inne pomysły, żeby nie musieć kupować extra malutkiego radia, a znaleźć miejscówkę na standardowego Midland'a.
Najbardziej sprytne miejsce montażu CB radia w e65 pokazał chyba Jaro5. Zerknij w jego wątek powitalny z czasów "związku" z e65.
http://7er.pl/showthread.php/17086-w...3w-marki/page2
W skrócie, wrzucił radio w szufladę po telefonie.
Ostatnio edytowane przez Ronin ; 23-10-2016 o 10:26