Witam mam pytanie mianowicie poszukuje dobrego gazownika z Krakowa lub okolic do 7er e65 .bylbym wdzieczny za jakas podpowiedz
Pozdrawiam
Roberto1
Witam mam pytanie mianowicie poszukuje dobrego gazownika z Krakowa lub okolic do 7er e65 .bylbym wdzieczny za jakas podpowiedz
Pozdrawiam
Roberto1
Sprawdź co ma do powiedzenia w temacie e65 zakład "auto gaz holandia", Węgrzce. Swego czasu był to jeden z lepszych zakładów lpg w Krakowie. Nie wiem jak teraz, ale gazowanie dużych pojemności w autach z minionej epoki wychodziło im kiedyś dobrze.
Jest jeszcze LPG forum, w NIE polecanych warsztatach lista jest długa, w polecanych nie ma prawie nic.
Czarne e32 w benzynie!
witaj
sz4l0ny ja znam ten zaklad i nie mam dobrego zdania o tej firmie z reszta ekipe montazowa zmieniali jak rekawiczki
mialem kiedys e39 528 juz kupiona z instal lpg i montowana wlasnie unich i to byla porazka auto palilo jak smok a o mocy nie wspomne
Nie wiem jak teraz, ale dwa lata temu wymieniałem reduktor, wtryski, wężyki i coś tam jeszcze, była robiona kalibracja itp - pacjent Opel Senator 24v. Auto przywiozłem o 8, odebrałem o 15. Instalacja Koltec. Byłem zadowolony z obsługi i podejścia, z ceny może mniej, ale zrobili to porządnie i nic złego nie działo się przez 35 tys km.
Czy jakieś nowe doświadczenia / opinie z krakowskimi gaziarzami? Przymierzam się do przeglądu instalacji Prinsa. Coś polecacie?
podpinam się nieśmiało do pytania.
roberto, jak znajdziesz dobry zakład to opisz proszę jak wyglądała współpraca, powoli przymierzam się do zlecenia na przeglądu instalacji w moim m60b30 i ciężko jest mi się zdecydować gdzie zawieźć auto.
panowie ja moge wam polecic zakład w Bolęcinie 40km od krakowa , nazywa sie ELPI GAZ , profesionalnie.
Na podstawie doswiadczen z jakim pojazdem chcialbys polecic ten zaklad?
Czarne e32 w benzynie!
Ja polecam zakład na ul. Gersona 30 , chłopaki mają pojęcie o instalacjach gazowych i już drugi samochód u nich ustawiam.
Forum LPG warto sprawdzić pod kątem opinii zakładu na Gersona, jest tam kilka "ciekawych" opinii.
Autogaz Holandia w opiniach sie nie pojawia, jedno e39 którego nikt nie widział ma budować opinie?
Ja to skontrastuje z kilkoma autami które były w Węgrzcach i jeżdżą dobrze, do łatwych nie należą, bo od MB na mechanicznym wtrysku z lpg wszyscy uciekają jak diabeł od święconej wody.
Polecanych zakładów dla wymagających jednostek nie widać.
Czarne e32 w benzynie!