Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: [mechanika] mam drażniący problem, podpowiecie?

A dzieje sie to tylko na gazie czy na benzynie też? jak na gazie to u mnie jak zaczął falowac okazało sie że jeden wtrysk padł, po wymianie jak ręką odjął ;)

Banned
    BMW
    e65
    dolaczam do tematu,mam podobne objawy tyle tylko ze na gazie,na benzynie smiga jak zloto a na gazie od jakiegos czasu muli.Sa dni ze jezdzi bardzo ladnie a niekiedy zmula ze na trasie nie idzie jechac,skrzynia wariuje i nie wie jakie przelozenia zapodac po wcisnieciu gazu,prxzyspieszenia prawie nie ma. Nie wiem co jest i jezdze tak juz 3 tyg bo nikt nie ma programu do gazu.Zachowuje sie tak jakby brakowalo mu gazu w butli,obroty nieraz spadaja do 500 a jak sie przyspiesza to sie trzesie jakby chcial a niemogl.Czy moze byc to wina ktorejs z cewek? Jak sprawdzic wtryski domowym sposobem?

koledzy widze ze wrocicliscie do tego wątku, u mnie poprostu wtryski od gazu juz były na wymarciu, po wymiania obu listew bylo już dobrze, dzieki za wszystkie podpowiedzi.

Banned
    BMW
    e65
    jaki jest koszt listew? Obecnie mam wtrychy valteca. Moze ktos sie orientuje?

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez paulo79
    jaki jest koszt listew? Obecnie mam wtrychy valteca. Moze ktos sie orientuje?
    Czerwone valteca to jakiej 150 pln za sztukę. ;)

Cytat Zamieszczone przez gasparo
    koledzy widze ze wrocicliscie do tego wątku, u mnie poprostu wtryski od gazu juz były na wymarciu, po wymiania obu listew bylo już dobrze, dzieki za wszystkie podpowiedzi.
    A po jakim przebiegu Ci padły? :/
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

kolego po 60 tys

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez gasparo
    kolego po 60 tys
    Mam terz M60 z gazem i doklednie takie objawy jak Ty w pierwzym poście :/ Można by sprobować wymiany, ale moje mają dopiero 15 tys. :o
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Banned
    BMW
    e65
    pewnie wszystki nie padly. Da sie jakos sprawdzic wtryski?

pewnie ze wszytskie naraz nie padły , bo jeszce jezdzila na gazie ale ostro kulała, wibrowanie autem tez juz bylo nie do zniesienie i wymieniłem obie listwy

Uprawnienia umieszczania postów