Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 92

W±tek: Witam

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2013
    BMW
    525tds chip touring e32 M30B35
    Sk±d
    Nadarzyn

Witam

Witam wszystkich. Mam na imiê Patryk. Mieszkam niedaleko nadarzyna i w dniu dzisiejszym sta³em siê ¶rednio szczê¶liwym na t± chwilê posiadaczem bmw e32 z 1988r z silnikiem M30B35 z automatem gez podtlenku LPG. ¦rednio szczê¶liwym bowiem mechanicznie auto to trup...... Buda natomiast prosta nie pordzewia³a w przyzwoitym stanie. Mam nadziejê ¿e uda mi siê j± doprowadziæ do stanu dobrego bo do ig³y nie dam rady finansowo. Jest to moej Drugie bmw na t± chwilê posiadam E34 525TDS touring z 95r. Mam nadziejê ¿e stane siê niebawem szczê¶liwym posiadaczem bmw 735i w nadwoziu E32....

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar grzegorz01081
    Do³±czy³
    Feb 2011
    BMW
    e38 728i 1995
    Sk±d
    mr±gowo
    witam. ca³e szczê¶cie , ¿e nie jest odwrotnie bo mechanikê ogólnie ³atwiej ogarnaæ ni¿ blacharkê. zdrowa buda to podstawa :D. powodzenia w doprowadzeniu auta do zadowalaj±cego stanu ¿yczê.

Damian Vip Awatar vramzes
    Do³±czy³
    Jul 2012
    BMW
    EX : E36 320 , e32 730 iA , e38 730i manual, e32 730 Shadow Line, e46 320 individual , e53 3.0i
    Sk±d
    BRALIN
    witam :) no powoli do przodu,nic siê nie stresuj :) wrzuæ foto :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    by³o e32 735 1986r lpg e34 535i lpg 1991,730v8 manual 1992_sekwencja jest BMW e32 735is Italian milf
    Sk±d
    rogi/krosno
    hej i powodzenia ale jak czytam posty nowyzh osób to coraz gorzej znale¶c co¶ dobrego pzdr,

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2013
    BMW
    Sk±d
    Nadarzyn
    vin e32 baaaaardzo bogata co chodzi o wypas...

Dane pojazdu
    Art.
    Warto¶æ
    Numer podwozia WBAGB410X03145556
    Kod typu GB41
    Typ 735I (EUR)
    Typoszereg E E32 ()
    Seria 7
    Rodzaj konstrukcji LIM
    Uk³ad kierowniczy LL
    Drzwi 4
    Silnik M30
    Pojemno¶æ skokowa 3.50
    Moc 155
    Napêd HECK
    Skrzynia biegów AUT
    Kolor ROYALBLAU METALLIC (198)
    Tapicerka (0227)
    Data prod. 1987-04-01
    Wyposa¿enie
    Kod
    Nazwa (interfejs)
    Nazwa (ETK)
    S301A DIEBSTAHLWARNANLAGE MIT ZV Autoalarm
    S314A FRONTSCHEIBENWASCHDUESEN BEHEIZT Lusterko zewn. /Zamek kier. podgrz.
    S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny
    S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasa¿era
    S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna
    S668A BMW BAVARIA C EXKLUSIV Radio BMW Reverse RDS
    S690A CASSETTENHALTERUNG Uchwyt kasety

foty sprzedaj±cego:

no i tak ona z grubsza wygl±da.... posiada jeszcze szar± skórê nie wiem dlaczego w vinie nie wysz³o chyba ¿e ten kod przy tapicerce to w³a¶nie skóra. w ka¿dym razie mam sporo roboty... w wawce mam forumowego kolegê o nicku kubosh który mam nadziejê pomo¿e....

Panowie szukam pilnie podsufitki z szyberdachem które siê nie odkleja nie ma kto¶ na stanie? panel klimatronika te¿ by siê przyda³.... nie ¶wieci mi przebieg i licznik dzienny pod¶wietlanie czy to czeste zjawisko i co¶ innego siê przepala?

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar arturtuner
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    E32 730 R6 88'
    Sk±d
    wawa
    Hej hej.

Widzia³em j± na allegro. Nie by³a droga, wiêc i pracy trochê musi byæ. Powiedz mi jak mechanicznie ?
    Tapicerka (0227) to skóra. :)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2013
    BMW
    Sk±d
    Nadarzyn
    mechanicznie..... zawieszenia zero z przodu amorów zero przód i ty³ tzn prawy przód i lewy ty³ wyla³ wiêc mo¿na powiedzieæ ¿e amorów nie ma. w ¶rodku do prania podsufitka do wymiany (wisi) szyba przednia pêkniêta (ale na wstêpie muszê zrobiæ podsufitkê bo jak j± pó¼niej w³o¿e?) i wydech koñcowy rozerwany. to tyle co chodzi o wady.... zaleta jest taka ¿e kosztowa³a ma³o (2600z³) mam wahacze z e34 i ³±czniki nowe wiêc czê¶æ zawieszenia mam ju¿ w gara¿u a do tego ma zdrow± bude w³±cznie z do³em drzwi co jest baaardzo ¿adkie... a i panel klimatronika do wymiany...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez godles Zobacz posta
    mechanicznie..... zawieszenia zero z przodu amorów zero przód i ty³ tzn prawy przód i lewy ty³ wyla³ wiêc mo¿na powiedzieæ ¿e amorów nie ma. w ¶rodku do prania podsufitka do wymiany (wisi) szyba przednia pêkniêta (ale na wstêpie muszê zrobiæ podsufitkê bo jak j± pó¼niej w³o¿e?) i wydech koñcowy rozerwany.
    Dosta³e¶ do niej jakiekolwiek papiery z przed sprowadzenia do PL?

Pytam z ciekawo¶ci.

Do wymiany podsufitki nie musisz wycinaæ szyby, po z³o¿eniu foteli podsufitkê da siê wymanewrowaæ tylnymi drzwiami. Je¶li nie masz w tym wprawy mo¿esz wyj±æ fotele z auta nie odkrêcaj±c pasów, tylko w sumie 4 ¶ruby kotwicz±ce, odpi±æ linki samoregulatorów od pasów i na tyle na ile puszcz± ciê rozwiniête pasy, wyjechaæ z fotelami z auta.

Prosto bezinwazyjnie i szybko.
    Czarne e32 w benzynie!

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar ManiacDrifting
    Do³±czy³
    Dec 2010
    BMW
    E32 735iAL...
    Sk±d
    Bikini Dolne
    Ch³opie kupi³e¶ j± za pó³ darmo jak blacha i silnik dobre to na co ty wogóle narzekasz?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2013
    BMW
    Sk±d
    Nadarzyn
    a kto powiedzia³ ¿e narzekam na e32? narzekam bo chcia³bym poje¼dziæ a nie mogê....

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •