Ostatnio edytowane przez Hermesso ; 08-05-2013 o 15:58
Gdzieś to już widziałem...:p
hehe
Ja byłem na weselu pod Odessą w 2007 roku, S klasy i 7er to były najgorsze samochody. A tak to bugatti, bentleye i inne wynalazki.
Do tego goście szli w tysiące, bo całe miasteczka się zjechały, sauna, jacuzzi, basen, wszystko dla gości.
Na stołach pieczone dziki, sarny i inne przysmaki, które pierwszy raz w życiu jadłem.
A jako, że byłem jedyny z Polski to pytali mnie, czy u nas też tak robimy wesela :)
Odpowiedziałem, że trochę skromniej...
Ale takiego wesela nigdy nie zapomnę, trwało jakieś dwa tygodnie, non stop picie, jedzenie, śpiewanie, picie, jedzenie itd
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 08-05-2013 o 16:06
pozdrawiam Bartek
Gruubo , tez bym tak chciała :p
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
kivi...lepiej uważaj bo w Czeczeni jest takie prawo,że mężczyzna może porwac Kobietę i ożenic się z nią wbrew jej woli...Rodzina Panny młodej właściwie nie ma nic do powiedzenia...średniowiecze...A na weselu Kobiety tylko przyglądaja sie jak panowie się bawią aby potem wsiąść w swoje auta i wystrzelać całe magazynki w powietrze z...oczywiście legalnie na bazarze zakupionej broni AK 47...dawny dziki zachód przy dzisiejszej Czeczeni to przedszkole...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Stare jak świat było już ze 20 razy
a film skwituje tak:
http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
To powinno nazywac sie czeczenska szopka . Z normalnymi ludzmi malo to mialo wspolnego .
od skrajności do skrajności od ubóstwa do wielkiego bogactwa w tle widać szarych ludzi w ładach i tavriach a u bogaczy corvette bmw czy bentleye. Tego się nie da nawet porównywać
Mnie tam w filmiku interesuję jedynie BMW, reszta jakoś nie rzucała się w oczy :)