A to spadaj ;)!!
A to spadaj ;)!!
@*Dzuda
życie bez niespodzianek było by takie nudne ;D
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Rozumiem że na zlocie dopiero zrobisz prezentacje?
Bitte schön ;D
![]()
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Ło Panie....masakra......zajebiście to wygląda.....:D
No Panie, gitara :D Powiem Ci że teraz to jedno z ładniejszych E65 jak dla mnie !
EEEEE Sebek lipa :D
czekam na PW w wiadomej sprawie,:D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ten to potrafi wzaaaaaaaaaaaaaaajd zrobić :]
:medit:
Pewność na każdym kilometrze ...
Sebek fele swietne, ale chyba za drogie jak dla mnie. Chcialem kupic uzywane a nowe opony po miesiacu. a u ciebie komplet i to wsio nowka.... Cena jak najbardziej jest dobra ale musze pomyslec i zobaczyc jak zona zareaguje;)!!
kiedys byly takie fele jak kolegi sebka na allegro za niewiele chyba 3200 zl, uzywane, miesieczne chyba ktos pisal w ogloszeniu, zadnego zuzycia na zdjeciach nie bylo, nawet mi zdjecia przeslal. Sam mialem zlapac bo na pierwszy rzut oka mysle rewelacja, ale takie ET 45 to do dupy nie felga do e65. Ja wiem ze ktos dystans zalozy i jakos bedzie. Ale w takim aucie to chcialem miec juz cos konkretnego, no i przede wszystkim felgi nie odlewane z plasteliny jak te z plastikowymi imitacjami skrecania (co to za shit wogole?), i nie wszystkie jednakowe, tylko przod wezszy a tyl szerszy. No i rant mi sie marzyl, ale taki prawdziwy gdzie srodek felgi jest schowany jak to przy niskim ET a nie wywalony na zewnatrz jak tutaj. No i chciałem prawdziwy rant, a nie nabity polerowany kawałek stalowej blachy przymocowanej na scisk.
Obecnie takie felgi ktos oferowal na allegro za ponad 5000 tys zl, w wersji srebrej lub czarnej.
Osobiscie zakupilem konkretne fele i jestem wreszcie zadowolony, a nie jakies substytuty, ktorymi strach wjechac w dziure